Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak szórakozik?
Van egy fiú, aki kicsit fiatalabb nálam. Nekem gyerekem van és egy nem jól működő párkapcsolatom ( a gyerek apjával). Nem vagyok boldog, főleg anyagi okai vannak, hogy még vele vagyok.....
A fiúval 2 hónapja találkozgatunk. Nem közeledett felém szexuálisan, mondjuk sok lehetőség nem is volt rá, mert mindig valahova mentünk. De volt azért lehetőség, de nem.
Csókolóztunk csak, beszélgettünk....
Azt mondta, hogy nem csak lefektetni szeretne, mert ha csak azt szeretné már megtette volna (ez igaz, már meglehetett volna). Szeretne előtte megismerni, neki ez fontos, nem csak arra kellek neki.
Tegnap ment szilveszteri buliba előtte összefutottunk, azt mondta, (erről eddig nem volt szó) hogy szeretne komoly kapcsolatot velem, de előbb hagyjam el a barátomat, addig nincs miről beszélni.
Szerintem előbb meg kéne ismernünk egymást (szexuálisan is), meg kéne ismernie a lányomat is mielőtt ilyenen egyáltalán komolyan elgondolkodom.
Ti mit gondoltok? Mi a véleményetek?
Ja, az kimaradt, hogy több pasi ismerősöm szerint csak szórakozik, kamuik a srác meg veréb vagyok..... hogy csak hülyít.
De ha nem akar szexelni meg kapcsolatot sem akkor minek találkozna velem 2 hónapja heti többször?
Ha szexelgetnénk akkor igaz lehetne, hogy csak arra kellek, de nem nyomul, azt mondta többet szeretne..... de csak ha nem lesz meg az élettársam.
Mázlista vagy. Ritka az ilyen fiú, biztos, hogy komolyan gondolja. Bár abban igazad van, hogy előbb a kislányt is meg kellne ismernie. Szervezz közös programokat!!!!
És, ha elhagynád a férjedet tudtok hová összeköltözni? Vagy akkor mi lenne?
Noss vázoljuk akkor fel a helyzetet!
- van egy 25 éves fiatal lány
- van neki egy fiatal kislánya
- van egy párja aki mit sem sejt az egészről..
- van egy 20 éves srác aki teszi a jót és a szépet a 25 éves lánynak
A kapcsolatotok a pároddal:
- boldogtalan
- a gyerek miatt vagytok csak együtt
- ha hazamehetnél anyuhoz akkor már nem lennél vele szóval pocsék a szülőkkel való kapcsolatod vagy a szüleidnek is sz@r az anyagi helyzete
- egyedül nem kéne neked mert egyedül lehet h boldogulnál de gyerekkel együtt 2 en már nem
Mit akarhatsz te?:
- menekülni ebből a kapcsolatból mihamarabb
- találni valakit aki szeret téged és akit te is megkedvelsz
- nem fontos számodra hogy szeresd az illetőt majd ídővel beleszeretsz
- elég ha szeret téged és a gyermekedet és eltart titeket
Milyen lehet és mit akarhat a srác?:
- fiatal 20 éves tapasztalatlan
- gyermeket is fel kéne vállalnia
- feltételezem hogy belédszeretett
- ha nem szeretett beléd akkor unatkozik és nincs senki más lány rajtad kivül akit megérinthet
- most élvezi és elvan veled mert nincs veletek a gyerek , és szabadok vagytok ha együtt vagytok, de ha összeköltöztök akkor rájön majd h ott egy gyerek és nem csak ti ketten!
Noss........
Összegezve:
Ha elmondod a srácnak h szeretnéd ha megismerné a lányodat és többet lenne veled hogy kiismerjétek egymást ..és ebbe nem megy bele akkor :
1. éretlen és értetlen mert nem fogja fel h milyen az életed és van egy lányod
2. nem szeret
3. Nem akar semmi komolyat
4. csak időtöltés vagy neki amíg nem talál mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!