Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretsz vagy muszáj-ból vagy velem?
Figyelt kérdés
Tegnap ezt a kérdést tettem fel a páromnak amire az volt a válasza "Én is ugyanezt akartam kérdezni.." Az én olvasatomban ez annyit jelent,mivel nem adott konkrét választ,hanem visszakérdezett,hogy már NEM szeret igazán-és ha lehetősége lenne rá elmenne. Egy apró pitiáner dolog miatt "robbant a bomba" könyvet olvastam és a könyv széle a hamu tartóhoz ért amit elvett onnan,hogy kiönti...folyt. én csak annyit jegyeztem meg,hogy miért pont most kell elvenni innen a hamu tartót,mire teljesen kikelt magából és elmondta,hogy vele senki ne beszéljen ilyen hangnemben,mintha lábtörlőnek használnám, meg,ha olyan lenne a természete most kaptam volna 1 jó nagy pofont,és legközelebb inkább kimegy a lakásból vagy odamegy ahol én nem tartózkodom amíg meg nem nyugszik...tehát az alkalmazkodási módszerem nem jött be pedig próbálok az ő "órarendje" szerint éldegélni-hát nem könnyű feladat-most már ez a baj,hogy megszólalok pedig tényleg nem bántó hangsúllyal mondtam amit,mondtam...csak az új nevemet kell még megtanulnom ami rövid-és velős... Kuss legyen.
2009. jan. 27. 05:01
1/5 anonim válasza:
és most itt mi a kérdés? vagy véleményt vársz? ha azt akarod tudni mit gondol akkor kérdezd meg.
2009. jan. 27. 07:55
2/5 anonim válasza:
Mi van? Inkább írj blogot, mert ez nem kérdés, nem ide való...
2009. jan. 27. 10:35
3/5 anonim válasza:
nagyon úgy fest valami nyomja a párod lelkét, amit nem mond el, saját maga próbálja vagy megoldani v egyszerüen elnyomni, magábafójtja és ebböl fakad a klonfliktus. valószinüleg régebb óta lehetek együtt, probáld meg diplomatikusan megkérdezni h mi bántja ne azt h mi baja van, esetleg veled van e baja, a lényeg a diplomatikus hígadt hangnem, és nem vitával megbeszélni a problémát hanem mint beszélgetésbe kifejteni, ha ekkor biztos h kiderül h vannak e még érzelmek vagy netalán megszokot fásutlságból vagytok még együtt, ha esetleg a 2dik fogo fent akkor esetleg idö kérést lehet csinálni, de én nem ajánlom, inkább legyen vége, mert így csak megutáljátok egymást,
remélem segitetem sok szerencsét
2009. jan. 27. 12:24
4/5 anonim válasza:
mintha rólunk írtad volna (:
az én párom is ilyen.. uralkodós.. makacs.. önfejű :D
szerintem nagyon sürgősen üljetek le megbeszélni ezeket a dolgokat. kérdezd meg, hogy megkap-e tőled mindent, amire vágyik, bántja-e valami, akar-e valamit változtatni a kapcsolatotokon.. az egyetlen szabály az, hogy ne legyél HISZTIS.
persze ennek ellenére mondhatnád neki, hogy te sem vagy az ő kutyája, szóval ne beszéljen így veled..
és.. mért lenne veled muszájból? magadhoz láncoltad, vagy mi? (:
2009. jan. 27. 19:38
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 válaszadónak köszönöm a gondolataikat,véleményüket.Igen ez már kb.13éves kapcsolat ami soha nem is volt túl rózsás esetleg az elején.Mi sajnos már nem tudunk beszélgetni csak "közhelyesen" Esett-e a hó,Mi lesz az ebéd,Befizettem-e már a csekkeket? stb.Más témáról beszélgetést kezdeményezni lehetetlen,mert amit én mondok fehér,amit ő fekete.Az időkéréses elköltözést már egy nagyobb vita után említettem,h. anyukájához v. máshová menjen el 1-2hétre v. én megyek a szüleimhez,de amit szabad egy férfiembernek nem szabad egy nőnek kiejteni a száján,mert vita,vitát szül még akkor is,ha ténylegesen majdhogynem ráhagyok mindent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!