Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek engedjek? A barátaimnak vagy a páromnak.
tudom hogy visszamenőleg nem érdemes már rágódni rajta, de a barátságot mindig a szerelem elé kell helyezni, kár hogy akkor nem tudtad befolyásolni hogy ne legyen ilyen
megkéne próbálni most, szerintem ha megváltozna, ezt azonnal észrevennék a barátaid és szerintem örülnének, ha szemétkeni akarnak akkor most ők kezdenek el gonoszkodni vele, de nem hinném
azt elég rossz ötletnek gondolnám ha emiatt szakítanátok, feltéve ha ezen kívül jó ez a kapcsolat
Szia,
Nálunk szeretettel várjuk a párom barátját, de valamiért sosem tud jönni, mert a barátnője nem akarja, hogy jöjjön, ha elmegyünk biliárdozni, akkor sír a szája, hogy jaj inni fog, ha játszik, akkor esetleg lő kettőt... De semmi.
Nemrég elmondtuk a srácnak, hogy hamarosan ritkábban járunk el, mert babázunk, érdekes minden ismerős tudott gratulálni, egyedül a barátnő húzta a száját, hogy egyáltalán át kellett jönni(nem mi hívtuk, hanem a párja, nem erőltetjük, hogy átjárjon hozzánk, ha nem akar)
Türelmesen várunk, és várunk, nem lehet mit tenni...:(
Tudod, szerintem egy próbát megér, már csak azért is, mert barátai az embernek (jobb esetben) örökre szólnak, azonban Barátod lehet "kismillió" (Jó annyi nem, de remélem értetted a célzást!)
Szóval menj el a barátaidhoz és mond meg nekik, hogy ez neked fontos, de ha véletlenül nem akarnák megismerni az sem baj, csak ne kritizálják stb. Vagy amit még tehetsz hogy szembeállítod a barátaidat és a Barátodat és leültök és megbeszélitek kinek - kivel - mikor - hol volt/van problémája, mert neked fontos a békesség!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!