Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a suliban nagyon tetszik és szeretem őt ám annyira nem ismerjük egymást csak látásból, hogy jöjjek vele össze?
iwiw
ha másképp nem megy, jelöld be iwiwen...írj neki levelet, hogy szeretnéd megsimerni...
találd fel magad
járj oda ahol ő van, ahol közel tudsz férkőzni hozzá
szemezz vele, próbáld magadra terelni a figyelmet, de ne úgy hogy leöntöd magad egy lekvárral :) bár állítólag ez beválik
majd végül szólítsd le, ha folyton csak ez a net-szerelem van, amit rengetegen tanácsolnak sosem lesz semmi. jobb az élő levél, hamár írni akarsz, sokkal érzelmesebb szerintem
csak menj oda hozzá, és kérdezz meg valamit, ejts vmi cuccot mellette el, és ha segít utána kérdezd meg h nemtudja e h hol van az xy osztály v vmi ilyent, v h nemltott e vmilyen tanárt.
igen legrosszabb esetben iwiw/myvip. azse rossz ám.
Mondjuk hogy nincs fenn én ennek épp örülök, de az egy másik fórumra tartozik.
Neked viszont hátrány, mivel kevesebb információd lesz róla.
De hát 30 éve is ismerkedtek emberek. Jó dolog az, mikor élőben kell ezt azt megtudni a másikról, pl a barátaitól.
ez is lehet módszer h magadra felhívd a figyelmet. egyik barátnőjén keresztül megtudhatná "véletlenül" hogy mennyire kedveled, hidd el hamar ki fog derülni mit reagál erre.
írj neki egy névtelen levelet..az nagyon izgalmas dolog.
ha tudod, hogy hol ül, akkor hagyj a padjában apróságokat, amelyekből egy kis nyomozás után kitalálhatja, hogy rólad van szó..a végére még akkor is beléd esik, ha amúgy nem is akart semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!