Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal egyidősek vagyunk. A gondom abból adódik, hogy vagyonilag nem tartozunk egy csoportba. Jogos aggódnom?
A barátomék nagyon gazdagok, míg mi "középkategóriásak" vagyunk. Nem a pénzért vagyok a barátommal, mielőtt valaki azt gondolná, sőt zavar, hogy mindig helyettem akar fizetni, hiába mondom neki, hogy kifizetem a részemet, én nem hívhatom meg őt semmire.
Be akar mutatni a szüleinek. Nővérem főnöke az ő apuja. Eléggé félek, mit szólnának hozzám, mivel igazából a barátommal úgy ismerkedtünk össze, hogy elhanyagolják a szülei, egyfajta támaszt nyújtottam neki. Viszont én nem tudok síelni, nem érdekel a snowboard, sőt nem szeretnék luxusnyaralásra menni, így nincs is közös témánk a szüleivel.
Hogyan viselkedjem, hogy lássák, nem a pénzre hajtok? Félek, hogy egyből úgy esnének nekem, kezdek kétségbe esni.
A másik pedig, hogy a volt barátnője állandóan bekavar, még egy iskolába járunk, viszont nem tud leakadni rólam. Én vagyok a "gonosz", holott már több mint fél éve szakítottak, akkor még nem is ismertem a barátomat. Barátom még jóban van vele, viszont azt mondja, ne törődjek vele. Nem szólok neki vissza így sem, de nagyon zavar. Ez ellen mit javasoltok, hogyan szoktassam le a lányt a zargatásról?
A barátaim sem fogadják el, azt mondják egy gazdag hülyegyerek, holott nem, csak elhanyagolják a szülei, és nehéz neki beilleszkedni. Így pedig nehéz egymás mellett maradnunk :(
Na mizu veletek?Együtt vagytok még?:)
Sikerült legyőzni az "anyagi" kérdést?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!