Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van arra esély ha a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van arra esély ha a feleség megcsalta a férfit és a férfi vissza fogadja a nőt, hogy mükődni fog e hosszútávon a kapcsolatuk újból?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 12:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
én 20 éves vagyok ő pedig 29...Tudom hogy eléggé fiatal vagyok és azt nem is várhatom el ,hogy miattam váljon el, persze azért mégis csak nagyon jó lenne, mert pl én nem vagyok az aki annyira arra vágyik hogy pasizzon , nekem eddig is csak komoly kapcsolat volt...és azért a mostani biztos életét nem cserélheti le egy "bizonytalan" 20 évesre.Bár a te helyzetedben szerintem már simán nem kéne gondolkoznia hogyha jól érzi magát veled és szeret téged hogy kit is válasszon, persze a gyerek érdekei az elsők...De szerintem egy idő után már nem fogja bírni, hiszen biztos lesznek veszekedések! Sok szerencsét neked is :) Remélem összejön amit szeretnél :)
2010. dec. 30. 13:43
 12/22 A kérdező kommentje:

a kor nem számít mennyi vagy,a gondolkodás a lényeg és az érzelmek!hát igen, a pasid részéről lehet van egy félsz, mert 20 vagy, de ezért kell jobban megismerni 1mást!!!!!

nálunk csaka gyerek miatt próbálja újra, ezért is gondolom nem lesz hosszútávú...

remélem hallok még felőled!!!

2010. dec. 30. 13:53
 13/22 anonim ***** válasza:

írok neked egy privit:) Ha gondolod menet közben te is mesélhetnél hogy hogy állnak a dolgok :) Örülök hogy beszéltünk , mert teljesen más egy olyan emberrel megbeszélni ezt a témát ,aki tudja hogy milyen érzés, mint egy olyannal aki nem :)

Nekem pedig főleg most a nehéz, mivel itt vannak,voltak az ünnepek,ami azt jelenti hogy nem tudtunk egymással beszélni, és ezt nagyon nehéz kibírnom, de tudom hogy nem hánytorgathatok fel neki semmi ilyesmit mert azzal csak rosszat teszek, hiszen tényleg mindig őszinte hozzám, és meg tesz mindent hogy találkozni tudjunk :( Kíváncsi leszek mi lesz a vége, még azt is bevállalta hogy eljön velem anyuhoz ,aki kimondottan nagy szájú... és persze nem hagyhatja szó nélkül ezt az egészet:D És anyu mindent tud a srácról mivel régebb óta ismeri mint én...szóval még azzal is szembe nézett hogy beszóljanak neki miattam.

2010. dec. 30. 14:02
 14/22 A kérdező kommentje:
:) várom a privit!!!
2010. dec. 30. 14:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Velem is néha elszalad a ló pasik terén, de gyerekes családba soha nem rondítanék bele! Egyébként pedig aki megcsalós , az az is marad, mert állandóan elégedetlen típusú ember. Válasz tehát: nem. Szegény férj, fog még sokat szenvedni.
2010. dec. 30. 14:16
 16/22 A kérdező kommentje:
hmmm én nem rondítóba bele a családjába nem miattam mentek szét, amikor én jöttem akkor már külön éltek, tehát nem én voltam a váló ok, a csaj volt a hibás mert megcsalta pasit! amúgy szerintem is lesz még szenvedése a pasinak, de azt mondta a gyerek miatt bevállalja! :(
2010. dec. 30. 14:20
 17/22 anonim ***** válasza:
Túl jó szived van. A pasiért aggódsz itt, inkább lépj tovább te a dolgon, mert úgy látszik ez inkább neked okoz gondot mint a palinak!
2010. dec. 30. 15:18
 18/22 A kérdező kommentje:

hát igen, ez a bajom , hogy túl jó szívem van :(

és ragaszkodó is egyben... de hiába

2010. dec. 30. 16:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmasok vagytok! Miért nem kerestek "probléma" és családmentes pasikat (vagy legalább egyedülállókat)?! Majd ha a ti gyerekeitektől szedik el a párotokat, remélem eszetekbe jut mekkora rongyok vagytok... Nem tudok szebben fogalmazni, ez is túl finom volt...
2010. dec. 30. 22:14
 20/22 anonim ***** válasza:
itt senki nem szedett el senkit a gyerekétől
2010. dec. 31. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!