Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Természetes, hogy néha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes, hogy néha nem tetszik a barátom?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt. Nagyon imádjuk egymást, viszont észre vettem, hogy mikor kettesben vagyunk, meg itthon, meg stb akkor őt látom a világ leghelyesebb pasijának, viszont mikor a haverjaimmal vagyunk, akkor máshogy viselkedik, és ilyenkor annyira nem tetszik... Meg van olyan, hogy átjön hozzám, és mikor megérkezik, akkor nem tetszik annyira, aztán fél óra múlva és utána már nagyon tetszik. Miért van ez? Ez baj? Akkor lehethogy nem is vagyok annyira szerelmes?? De én annak érzem magam, és nem akarom, hogy elmúljon az érzés.

17/L

2010. dec. 30. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
ez mindenkinél így van, hogy társaságban megváltozik, van aki előnyére, van aki hátrányára.
2010. dec. 30. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Az előző barátomba én semennyire sem voltam szerelmes, nagy jóindulattal is csak tetszett. :D Viszont hihetetlenül szerettem, a belsőjébe lettem szerelmes. Itthon imádtam, meg minden, éreztem, hogy azért szerelmes is vagyok. (főleg, ha kettesben voltunk), viszont ha társaságba mentünk, akkor már kicsit hülyén éreztem magam vele, de én tudtam, hogy azért, mert nekem nem tetszik úgy igazán... Ennek ellenére szeretni nagyon szerettem és elég nagy harc volt bennem a két érzés miatt. :S

Amúgy a szeretet megszépíti a másikat. :D Legalábbis én úgy vettem észre, hogyha olyannal jártam, aki nem tetszett, viszont szerettem, akkor egy idő után láttam benne a helyes pasit. :D De ez nem az igazi, akkor sem....

Szerintem benned is van egy kis kétely, hogy jó pasinak látod-e a barátod, valószínűleg nem annyira, hogyha már ezeket írod. Fél óra után nem lesz jobb képű a barátod, valószínűleg nem 100% a szerelmed, azaz nem csak a külseje miatt érzed magad szerelmesnek. :)

2010. dec. 30. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez természetes dolog, az előző barátomnál én is így voltam vele. Ha a haverjaival volt, időnként fölmerült bennem a kérdés: mi a fenét csinálok én itt vele? De a másik percben már nagyon tetszett megint. :)

De most van egy srác, aki azt hiszem, az igazi. Ő mindenhogy tökéletes. :)

2010. dec. 30. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Hallod kislány, nem egy adoniszt választottál ugye? Vagy csak annyiról van szó hogy legyen valakid? Egyáltalán nem természetes hogy nem tetszik , főleg az nem ha több palival méricskéled össze. Ez nem szerelem, csak lötyögés egymás mellett. Válassz mást
2010. dec. 30. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!