Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orsövényferdüléssel sz@rabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orsövényferdüléssel sz@rabb csókolózni?

Figyelt kérdés

Orvos mondta,h orsövényferdülésem van és az orromon szinte nem is kapok levegőt csak 1 évben 1x -.- és ugye csók közben... van valaki ilyen helyzetben ?

Én még nem csókolóztam azért kérdezem.

2010. dec. 29. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk :S Nekem is orrsövény ferdülésem volt, de megműttettem.. nem volt valami kellemes, és olcsó mulatság, de zavart, mert kicsit látszott...csókolózásban viszont egyáltalán nem zavart.. semmi különbséget nem érzek most, és műtét előtt csók téren..:)
2010. dec. 29. 19:23
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi ezt vártam :)
2010. dec. 29. 19:45
 3/6 A kérdező kommentje:

de am nekem nem látszik egyáltalán.

Az hogy tud látszani ?

2010. dec. 29. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Anyukàmnak is van, de nem làtszik neki. Csak emiatt horkol. Csòkolòzàsban szerintem nem zavar majd, mert a szàdon is tudsz levegot venni kozben. Csak ha làny vagy, egy a gàz. Az oràl szex. Nekem nem megy, ha be van dugulva az orrom, akkor gondolom neked se fog menni, ha soha nem kapsz rajta levegot :S. 18/L
2010. dec. 29. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy látszik, hogy akinek görbe az orra annak orrsövényferdülése is van.
2010. dec. 29. 22:16
 6/6 A kérdező kommentje:
16 éves fiú vagyokj szal nem hiszem h kell majd orál :D
2010. dec. 29. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!