Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdekel a véleményetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekel a véleményetek, hogy azt hogy egy közösségi portálon párod nem vállalja fel veled a párkapcsolatotokat, bennetek milyen gondolatot ébresztene?

Figyelt kérdés
Röviden a történet: újra összejöttem volt barátnőmmel, korábbi együttlétünk eléggé viszontagságos volt. Most úgy érzem sokkal jobban alakulnak a dolgaink. 2-3 hete vagyunk együtt, össze is költöztünk. Pár napja egy közösségi portálon a Párom feltüntette, hogy kapcsolatban van bár nem jelölte meg hogy kivel. Kis idő múlva én is feltüntettem, hogy kapcsolatban vagyok, de én Őt meg is jelöltem ott páromnak. Erről neki nem szóltam, lehet kellett volna... Amikor Ő legközelebb belépett látta a jelölést. Mikor hazaértem azzal fogadott, hogy miért jelöltem be, miért nem szóltam neki, és hogy ő nem hagyta jóvá a megjelölést. Nem tulajdonítok nagy jelentőséget annak hogy feltüntetjük-e egymást, nem vagyok ennyire kocka, de a reakciója nekem nagyon furcsa volt. Hosszan beszélgettünk róla, hogy miért zavarja ez Őt annyira, de indoklást végül is nem kaptam. Érdekelne a véleményetek az esetről. Előre is köszi.
2010. dec. 29. 19:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Úgy van.

Szándékosan nem írtam az oldal nevét, mert reklámozni nem akarok semmit. A Párom pedig természetesen az a személy akinek, akit szeretek és megtisztelem azzal, hogy nagy kezdőbetűt használok, ha Róla van szó :)

2010. dec. 29. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Valami miatt ő nem akarja ezt a kapcsit (még) felvállalni. Nálunk is volt ebből botrány (?) én még házasként szerepeltem, a férjem nem jelölt meg semmit, a barátnője pedig bejelölte, hogy kapcsolatban él. Én töröltem magam a francba, nem érdekel az egész..
2010. dec. 29. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Úgy is van, baromság ez az egész közösségi portálozás, szerintem többet árt a közösségnek, mint segít. Annyi az egész, mint egy CIA rendszer, lenyomozhatsz mindenkit.

Én erre használom pl az iwiwet, fenn vagyok egy kamu néven, azt ha meg akarok tudni egy kevés infót valakiről, akit nem ismerek, utána nyomozok.

Ne cseszd az agyad e miatt, lehet neked is törölni kéne magad, azt legalább egy gondot a hátad mögött hagynál.

2010. dec. 30. 01:21
 14/14 anonim ***** válasza:

az én barátomnak az iwiwen ki van írva, hogy kapcsolatban van, mégis nyomulnak rá a csajok és jelölgetik.

ennyit arról, hogy kit mennyire érdekel, hogy mi van kiírva....

2010. dec. 30. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!