Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi van? Szeret vagy nem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? Szeret vagy nem? Hogyan űzzem el a gondolatot?

Figyelt kérdés

Összejöttem az osztálytársnőmmel, aki ráadásul a padtársam. Megbeszéltük, hogy egyelőre titokban tartjuk a "média" előtt. Naponta 2-3szor ráirom a padra hogy szeretlek, amire ő a szemembe néz és mosolyog, néha felirja az ő padjára, hogy "én is", de ezt ritkábban. Akkor most szeret?

Olyan rémálmaim vannak, hogy összeverekedek a legjobb barátommal (ő is azt a csajt szereti), övön alulit akarok adni neki "Úgyis engem szeret!" formájában, mire megjelenik Ő, és azt mondja, hogy mégse, a haveromat szereti. Ez a gondolat annyira bánt, annyiszor gondolok erre, nem tudom elűzni.

2009. nov. 24. 00:30
 1/5 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy el fogod cseszni a dolgot. Tudod, ha jársz valakivel, akkor nem csak a padra kell felfirkálni néha, hogy "szeretlek"... :P

Tessék elvinni a csajt, randizni vele! Tök mind1, hova, akár csak sétálni, vagy moziba, vagy lehet valami játék (léghoki, billiárd, bowling...). A lényeg, hogy része legyél a sulin kívüli életének. Tudom, ez nehéz, de meg kell oldani. A legtutibb hosszú távon pedig valami közös elfoglaltság lenne (pl. ha bevállalós vagy és sokat elviselsz, akkor társas tánc; nem olyan rossz :P).

Ha normalizálódik a "kapcsolatotok" (ami most van, az nem kapcsolat... :P), akkor tudni fogod, hogy mit érez, a dolog erőssé válik és akkor már nem fox félni attól, hogy esetleg máshoz húz.

2009. nov. 24. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
mióta járok? óvatosan a szereltekkel, ha túl hamar mondod, akkor nem viszonozzák:)
2009. nov. 24. 00:39
 3/5 A kérdező kommentje:

OK, megpróbáltuk a randit, de az a gond, hogy nem a városban lekik, pár km-re, és a szülei nem nagyon engedik a városba. Mondtam neki, hogy én is mehetnék oda, ahol ő lakik (persze nem hozzá!!!), de nem válaszolt. Szüneten nem beszélhetünk ugye a titoktartás miatt. Kérdeztem, hogy elmondhatjuk már, de erre megkérdezte hogy kinek. Ő életem szerelme, 2 éve bele vagyok zúgva, jártunk is egyszer, de nem lett semmi belőle.

13 évesek vagyunk, ő mindjárt 14

2009. nov. 24. 00:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Kb. egy hónapja ismerte be, hogy még mindig szeret. Akkor jártam egy csajjal, de őt szerettem. Azzal a csajjal emiatt 2 napos kapcsolatunk volt, mert Miatta szakitottam vele, mert annyira szeretem. Van, hogy éjjel órákig nem tudok elaludni, mert csak Rá tudok gondolni...
2009. nov. 24. 00:45
 5/5 thedani ***** válasza:

Hát 13 évesen azt mondani hogy ő az életed szerelme, kicsit nagyon hülyeség. Pláne így hogy ennyire passzívnak tűnik a csaj, nem akarja hogy elmondjátok senkinek, nem jöhet be a városba, de te sem mehetsz hozzá. Nagyon fiatal vagy, szerintem még néhány évig rakd takarékra ezeket a dolgokat. Én is ekörül lehettem az első szerelemnél, de nem lett belőle semmi. Szóval szerintem rövidebb vagy hosszabb úton de zárjátok le, pláne így hogy a barátod is szereti. Hidd el tartósabb egy barátság mint valami gyerekszerelem. És sose hagyd hogy egy csaj te és a barátod közé álljon, csak akkor ha sok pénze van :)

De a csaj egyértelműen nem azt érzi amit te, neki ez hobbi kapcsolat, te meg teljesen belebetegszel itt a nagy szerelemtől. Úgysem tart örökké, akkor meg minek szenvedni vele.

21\F V.Dániel

2009. nov. 24. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!