Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan rajtam kívül aki egyedülálló és otthon tölti a szilvesztert?
Én itthon fogok gubbasztani (és egyedülálló is vagyok), majd anyával TVzek, vagy esetleg gépezek, vagy nem tom :(
20L
"A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem vagyok az a bulizós típus, azt azért mert új naptárat kell venni és mert mindenki más bulizik..... Szerintem az emberek 90% csak nyomás miatt szervez bulit mert ugye "ciki" nem csinálni semmi különöset. Csak 10% ünnepli igazán az újévet. Szerintetek igazam van?"
Nem feltétlenül. :) Az is ünnepelheti igazán ezt, aki bulizik. Szerintem te csak próbálsz valami fogódzkodót találni, hogy miért jobb nem bulizni. Próbáltál már szilveszterkor bulizni? :)
Én is itthon leszek, pedig nemrég még úgy volt, hogy két helyre is megyek, de végül két szék közt a pad alá estem, mert különböző okok miatt nem jött össze egyik sem. Eddig még sose voltam szilveszterkor sehol, úgy látszik, idén se lesz másképp, pedig nem rajtam múlt. Hogy mit fogok itthon csinálni? fene tudja, netezni, tv-zni, zenét hallgatni, és lehet tanulni (bár ezt kétlem).
18/L
"A kérdező kommentje:
Senki szerint, illetve nem mondták, csak így jön le nekem a szilveszter: megy a durrogtatás, bulizene... Nekem nem hiányzik de mind1"
Ez okés, hogy nem hiányzik, de akkor miért tetted fel ezt a kérdést? :)
"A kérdező kommentje:
Nem ezt úgy értettem hogy ha pl. dec 29dikén nem megyek bulizni mert nem hívtak/nem szeretnék akkor most miért "kéne". Csak azért mert 31dike van? Mondom nekem 8"
Azt írtad, nem vagy bulizós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!