Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győrben hol lehet lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 16:05
11/34 A kérdező kommentje:
Értem, ez aranyos :) Ha így lenne könnyebb dolgom lenne.
2010. dec. 29. 16:44
12/34 anonim válasza:
Deadgirl-nek:
Debrecenbe ne gyere. Én alacsony, rossz arcú, szakadt cuccos és rövid fekete hajú srác vagyok.
Amiért a lányok mégis szépnek látnak és megvesznek értem a méretem....
17" alufelnin 3 betűs autó.
13/34 anonim válasza:
Ez most hogy jött ide? Nem értem :D
Amúgy meg hidegen hagy a "felnid" :D
14/34 anonim válasza:
Mondjuk a neten? szia :) (egy lány Győrből)
15/34 A kérdező kommentje:
komoly? :D és miért nem lehet neked privit írni? Mind1 ha írsz nekem megbocsátom :)
2010. dec. 29. 19:49
16/34 anonim válasza:
TK tele van unatkozó bölcsész lánnyal.... Komolyan mondom, Móvárról, a PATE-sok oda járnak csajozni....
17/34 anonim válasza:
győri vagy?O_O győrben hollehet? ezhülykérdés.:D győrben bárhollehet. győr jóhely.:D itt a szilveszter menj be a városba tuti tele lesz.
18/34 anonim válasza:
A Kossuth utcában biztosan sikered lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!