Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen van értelme komoly kapcsolatot kezdenem egy 33 éves nővel?
"A kérdező kommentje:
A hamarabb való öregedés azt jelenti, hogy általában max. 40-42 éves korig képesek gyereket a világra hozni és aztán jön a változókor. Ezzel szemben a férfiak 60-70 évesen is képesek gyereket nemzeni."
Ja, ok. Ezzel nem is akarok vitatkozni. De: ebből miért következik, hogy "később már nem működne a dolog"? Pontosan mi nem működne szerinted?
Nem látok előre, de a korkülönbség lehet konfliktusok forrása. Pl. féltékenység, mivel én még fiatalabb vagyok és attól tartana hogy megcsalom. Vagy én mennék esetleg szórakozni, ő pedig nem. Emellett pedig külsőleg is valamivel hamarabb öregednek a nők. Nem akarom megsérteni őket, de ez tény. Nem véletlenül alakult az ki, hogy legtöbbször feleség 1-2 évvel fiatalabb a férjnél. Ezzel egyenlítődik ki a különbség.
Pont azért kérdezek és várok mástól tapasztalatokat, mert nem tudom hogy ezek mennyire következnek be törvényszerűen az általam felvetett problémák.
" A kérdező kommentje:
Nem látok előre, de a korkülönbség lehet konfliktusok forrása. Pl. féltékenység, mivel én még fiatalabb vagyok és attól tartana hogy megcsalom. Vagy én mennék esetleg szórakozni, ő pedig nem. Emellett pedig külsőleg is valamivel hamarabb öregednek a nők. Nem akarom megsérteni őket, de ez tény. Nem véletlenül alakult az ki, hogy legtöbbször feleség 1-2 évvel fiatalabb a férjnél. Ezzel egyenlítődik ki a különbség.
Pont azért kérdezek és várok mástól tapasztalatokat, mert nem tudom hogy ezek mennyire következnek be törvényszerűen az általam felvetett problémák."
6 év annyira sok lenne ilyen arányok mellett? Nem hinném.
Azt meg, hogy mennyire különböztök, neked kell érezned.
Semmi sem következik be törvényszerűen, mert az emberi viselkedés nem egy matematikailag leírható program által van vezérelve.
öcsém ezektől a válaszoktól agyfszt kapok komolyan
a nőkön hamarabb jelennek meg az öregedés jelei ráncok meg hasonlók ezt nemtudni és a kérdező ezt korrekten leírja és ezt a választ kapja jézusisten
amit ti mondtok az kb olyan mintha aztmondanátok h az alkohol hímsoviniszta mert a nőkben több kárt okoz mint a férfiakbanehet
33nem vészesen sok h a kedveled mehet a kapcsolat mivesztenivalód van? semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!