Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 27 évesen van értelme komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 évesen van értelme komoly kapcsolatot kezdenem egy 33 éves nővel?

Figyelt kérdés
Jól néz ki és szeretem is, csak azt mondják hogy a nők hamarabb öregednek stb., félek hogy később már nem működne a dolog. Van akinél hosszútávon is működik a kapcsolat, annak ellenére hogy a nő az idősebb?
2010. dec. 29. 15:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha a férfiak 60-70 éves korukig képesek gyereket nemzeni? Egyrészt azt a gyereket fel is kell nevelni, másrészt pedig, ha csak nem vagy kőgazdag, 60-70 éves korodban nem fogsz kapni 20-30 éves nőt magadnak.
2010. dec. 29. 16:29
 12/18 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

A hamarabb való öregedés azt jelenti, hogy általában max. 40-42 éves korig képesek gyereket a világra hozni és aztán jön a változókor. Ezzel szemben a férfiak 60-70 évesen is képesek gyereket nemzeni."

Ja, ok. Ezzel nem is akarok vitatkozni. De: ebből miért következik, hogy "később már nem működne a dolog"? Pontosan mi nem működne szerinted?

2010. dec. 29. 16:35
 13/18 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Biztos gyerekgyárat akar alapítani. :O
2010. dec. 29. 16:43
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem látok előre, de a korkülönbség lehet konfliktusok forrása. Pl. féltékenység, mivel én még fiatalabb vagyok és attól tartana hogy megcsalom. Vagy én mennék esetleg szórakozni, ő pedig nem. Emellett pedig külsőleg is valamivel hamarabb öregednek a nők. Nem akarom megsérteni őket, de ez tény. Nem véletlenül alakult az ki, hogy legtöbbször feleség 1-2 évvel fiatalabb a férjnél. Ezzel egyenlítődik ki a különbség.

Pont azért kérdezek és várok mástól tapasztalatokat, mert nem tudom hogy ezek mennyire következnek be törvényszerűen az általam felvetett problémák.

2010. dec. 29. 16:52
 15/18 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Én pont nem így látom a környezetemben, de mindegy. A negyven-ötvenes házaspároknál épp annyival, vagy még többel fiatalabbnak néz ki a nő, mint a férfi. Nem öregedtek meg hamarabb, pedig nem a semmidolgasincs elitről beszélek. De te tudod. Mindenesetre ha ez téged ennyire foglalkoztat, bele se vágj. :/
2010. dec. 29. 16:56
 16/18 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Nem látok előre, de a korkülönbség lehet konfliktusok forrása. Pl. féltékenység, mivel én még fiatalabb vagyok és attól tartana hogy megcsalom. Vagy én mennék esetleg szórakozni, ő pedig nem. Emellett pedig külsőleg is valamivel hamarabb öregednek a nők. Nem akarom megsérteni őket, de ez tény. Nem véletlenül alakult az ki, hogy legtöbbször feleség 1-2 évvel fiatalabb a férjnél. Ezzel egyenlítődik ki a különbség.

Pont azért kérdezek és várok mástól tapasztalatokat, mert nem tudom hogy ezek mennyire következnek be törvényszerűen az általam felvetett problémák."

6 év annyira sok lenne ilyen arányok mellett? Nem hinném.

Azt meg, hogy mennyire különböztök, neked kell érezned.

Semmi sem következik be törvényszerűen, mert az emberi viselkedés nem egy matematikailag leírható program által van vezérelve.

2010. dec. 29. 16:59
 17/18 anonim ***** válasza:
a nő járhat veled, de pont ezekért soha nem fog téged komolyan venni, és fel van készülve arra, hogy bármikor lelépsz
2010. dec. 29. 18:28
 18/18 anonim ***** válasza:

öcsém ezektől a válaszoktól agyfszt kapok komolyan

a nőkön hamarabb jelennek meg az öregedés jelei ráncok meg hasonlók ezt nemtudni és a kérdező ezt korrekten leírja és ezt a választ kapja jézusisten

amit ti mondtok az kb olyan mintha aztmondanátok h az alkohol hímsoviniszta mert a nőkben több kárt okoz mint a férfiakbanehet

33nem vészesen sok h a kedveled mehet a kapcsolat mivesztenivalód van? semmi

2010. dec. 29. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!