Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kérjek bocsánatot egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjek bocsánatot egy lánytol?

Figyelt kérdés
Van egy lány akinek én is tetszek és már beszélgettünk olyanrol hogy lefeküdne vele. Ám de egyszer egy kicsit berúgott és chat-en beszéltünk és nagyon durván össze vesztünk. Azt mondta hogy nem válaszol a leveleimre többet és nem is válaszolt. Én sok bocsánat kérö levelet irtam neki mire hajlandó lett és vissza irt. Akkor valotta be hogy belémszeretett és a végére azt irta hogy inkább csak köszönjünk egymásnak és ennyi. Azota nem is irt nekem. 17/F
2010. dec. 28. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod,de én a helyedbe most várnék ,amíg ő ad valami jelet.
2010. dec. 28. 20:45
 12/14 A kérdező kommentje:
mármint neked küldök emailt
2010. dec. 28. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:
ja nyugodtan, bocsi csak félre olvastam az előző mondatodat:D
2010. dec. 28. 20:58
 14/14 Mentifantezsvér ***** válasza:
Személyesen beszélj vele..nézz a szemébe és öszintén kérj bocsánatot..ha télleg belédzúgott akkor megbocsát :)
2010. dec. 28. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!