Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kikapcsolódási lehetőségek vannak, ha a lány szereti a diszkós zenét, a fiú pedig teljesen ellene van, és nem akar eljárni ilyen helyekre?
Fiú vagyok, utálom a diszkót. Persze nem olyan helyen élek ahol csak ez van, szerencsére. Ha engem hívna egy lány, aki történetesen a bnőm, mégis elmennék vele. Mert ha vele vagyok az jó, és tudok rá vigyázni.
Ezt mondd el neki is, ő a fiú, álljon a sarkára, bírja ki. Utálni fogja, de egy próbára mindenképpen rá kéne venni. Utána majd meglátjátok. Ha elmegy vele foglalkozz, nehogy elveszísd a szemed elől!
Hát érdekes...mert egyrészt ő nem akar veled menni, másrészt meg rosszul esik neki, ha nélküle mész...akkor nem azt szeretné, ha egyáltalán nem mennél sehová, sem vele, sem nélküle? ezt nem ártana tisztázni.
Nézd, szerintem ha igazán szeretitek egymást, nem lehetne probléma. A saját helyzetem: én kemény zenéket hallgatok, a párom inkább discot. Járunk tuc-tuc helyekre, meg rockkoncertekre is, én néha kinézek az ő focimeccsére (egy évig minden 7végén mentem) és most már jön velem kb kéthetente a szokásos kocsmázásunkra. Megismerte a társaságom és jól érzi magát a barátaimmal. Lehet h nektek is ezt kellene, többet járni a másik társaságába, amíg a párod azt érzi, h unatkozik a bulikban és nincs kihez 2 szót szólnia, amíg te tombolsz, biztos nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!