Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne keresd a szerelmet, mert ő fog rád találni. Mit gondoltok erről?
ha kerestem akkor csak viszonzatlant találtam.. ígyhát feladtam a keresést és 1+hónapja engem talált meg a szerelem:D vagy is hát.. valahogy egymást találtuk meg azt hiszem:)
érdekes ez a téma..:)
ohh :/ az nemjóh,de mármint én történeteket várnék :D nem regényt :D
csak pl én nekem olyan volt,hogy a kocsmába voltunk mind ketten full részegen és elkezdtünk smárni és smárolgattunk így este azthittem egy éjszakára (nemúgy) jó lesz a pasi és most vagyunk együtt 2 éve :D szhal hihetetlen hogy engem a kocsmába talált meg xD
ilyesmik érdekelnének:D
2ik! dettó!:) először énis keresgettem majd feladtam és amit az előbb leírtam akkor ugye találtuk meg mi is egymást:D
és köszi remélem sok mki ír majd mert télleg érdekel :)
Amíg direkt kerestem, addig csak csupa idiótával hozott össze a sors. Aztán úgy döntöttem, hogy jó vagyok én egyedül is, minek keresgéljek? Majd jön, ha jönnie kell, felesleges erőltetni a dolgot. Másfél hónap múlva pedig az ölembe hullott a mostani vőlegényem. Vagyis egymás ölébe hullottunk, hasonló mentalitás mentén... :D
Amúgy nekem is volt ilyen kapcsolatom, kocsmában kavarodtam össze egy szimpi sráccal. Azt hittem csak kavartunk egyet, de végül nem, ő kezdeményezte és egy évet jártunk. Sajnos amilyen spontán jött össze, úgy is szakadt meg. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!