Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Már lassan egy hónapja, hogy szakítottunk a (volt) barátnőmmel, elég durván dobott (nem csaltam meg, nem hazudtam neki, elvileg már nem szeretett). Szinte azonnal összejött egy másik pasival, amitől én teljesen összetörtem. Valamelyik nap rám írt, hogy mi újság, hogy vagyok, stb. meg bocsánatot kért a viselkedéséért. Elkezdtem reménykedni, hogy lehet talán újra valami, de a pasija és a szakítás módja miatt tahón írtam neki. Erre megsértődött, hogy ő csak törődni akart velem, és nem fog írni többet. Érezhet még valamit vagy csak szánalomból írt? Mit csináljak? Még mindig szeretem, és kattog az agyam... Hozzáteszem, még a pasija is megvan.
2010. dec. 28. 16:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Dobott téged egy másik férfi miatt. Keress olyan nőt, akinek van esetleg jelleme is.
2010. dec. 28. 16:33
 2/14 Moszuke ***** válasza:
100%

ember, de buta vagy.. jól tetted, hogy elhajtottad az anyjába.. ezt így kell csinálni (de komolyan)

ne görcsölj ezen, már nem szeret... nem hiába viselkedett veled így.. ha egy picit is szeretne akkor nem hagyott volna el 1 másik fószer miatt.

szakíts meg vele minden kapcsolatot (gondolom msn stb, tilsd le a rákba)

mert ha tartod vele a kapcsolatot a felejtés lassabb és fájóbb lesz.

tedd túl magad rajta azt kész.

fuss, gyúrj, wowozz, igyál, dolgozz, tanulj, olvass, haverkodj, stb.

22/f

2010. dec. 28. 16:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kicsit beléd akart még szúrni a szakításotok miatt... Egy kicsi önfényezés, egy kicsi "hízik a májam", közben úgy beszélek veled mint egy kutyával... Ismerős a helyzet. Nem érdemelnek az ilyen nők normális pasikat maguk mellé.
2010. dec. 28. 16:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem is dobtak, mert már nem szerettek... Ráadásul úgy, hogy nagyon fájt. Tuti más csaj volt a dologban. Azóta valahogy már nem érdekel a srác. Pedig milyen szerelmes voltam...

Soha ne kelljen olyan, akinek te nem kellesz. Töröld ki az életedből, hidd el, sokkal jobb lesz. Még egy jódarabig hiányzoni fog, de ne feledd, ő döntött így. És tartsd meg a büszkeséged!

2010. dec. 28. 16:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret,nem kellesz már neki,csak rádírt,mert bűntudata lehetett,hogy milyen csúnyán otthagyott.Sajnálom.
2010. dec. 28. 16:45
 6/14 sasna ***** válasza:
utolsó előtti, már miért kellene igy csinalni? olyan, mintha a pasik tökéletesek lennének.. hahaha..
2010. dec. 28. 16:45
 7/14 anonim ***** válasza:

sasna:

Senki sem tökéletes, csak vannak, akik sértett állapotukban is képesek intelligensen és nyugodtan kommunikálni.

2010. dec. 28. 16:47
 8/14 anonim ***** válasza:
a második válaszoló megmondta frankót ....(Y)
2010. dec. 28. 16:52
 9/14 sasna ***** válasza:
igen, ebben van vmi.. de azért ne hidd, h a nők mindegyike ilyen.. nálam pl. forditva volt, az exemnek volt érdekes más csaj.. nem nekem másik pasi :S
2010. dec. 28. 16:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Óóó, hallod, ez olyan, mint nálam.. Aztán nem hagytam el, és mit csinált? A végén feljelentett, elvileg "zaklattam"... Nehogy írj neki, sőt, ha esetleg látod az utcán, véletlenül lökd már fel a kedvemért.
2010. dec. 28. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!