Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megsértettem? Hogyan simíthatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértettem? Hogyan simíthatnám el a helyzetet?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy fiú haverja, aki rettentő pofátlan tud lenni. Nem szándékosan, egész egyszerűen nem tanították meg otthon arra, hogy mit hogyan illik. Ez a srác a nap 24 órájában a nyakunkon csüngne., és elég nehéz megmondani neki hogy most ne zavarjon, mert kettesben szeretnénk lenni. A célzásokat nem veszi, és megbántani nem akarjuk.

Minden nap ott van, és bejelentés nélkül érkezik meg.

A párom már beszélt vele, hogy jöjjön kicsit később, mondjuk délután.

Egész jól sikerült is, nehéz "szülés" volt de sikerült 5 hónap alatt nagyjából egyensúlyba hozni a dolot. Viszont mostanában rászokott arra, hogy esténként ott marad velünk, és sokszor éjjel vagy hajnalban megy csak el. A hálószobánkban van, esélyünk sincs kettesben lenni a párommal.

Hogy küldjük haza őt úgy, hogy ne bántsuk meg? a célzásokat nem veszi, már lefeküdtem aludni, levetkőztem bugyira-pólóra ahogyan csak a barátom előtt szoktam, de nem zavartatta magát. A barátommal előtte beszéltük meg hogy kettesben szeretnénk lenni, de akkor sem vette a lapot.

Tegnap este sajnos kiborult a bili nálam, és úgy voltam vele, hogy inkább én megyek el. Ezt párom nem hagyta, és akkor végre vette a lapot. Nincs kedvem minden este ezt a cirkuszt eljátszani és a srác is nagyon rendes, nincs kedvem megbántani sem.

Mit javasoltok, hogy beszéljem meg vele a dolgot? hogyan értené meg egy értetlen ember? És hogyan tudnám finoman közölni?(párom már próbálkozott, most rajtam a sor)

sajnos a finom közlések terén nem vagyok túl jó, ezért kérek tippeket, tanácsokat.

2010. dec. 28. 12:22
1 2
 11/18 kovpet ***** válasza:
100%

"A párom hónapok óta mondja neki"

Rosszul csinálja. Elhiszed, hogy ha én egyszer mondanám neki, akkor kondenzcsíkot húzva menne el a p.csába? :)

Azért a túlzott kedvesség sem pálya. Az ilyet hívják baleknak.

OK, megpróbáljuk finoman egyszer. Aztán még egyszer. Aki ebből nem ért, azzal a továbbiakban nem kell finomkodni...

2010. dec. 28. 12:47
 12/18 A kérdező kommentje:

Igen, ez igaz. Én is már úgy vagyok, hogy elfogyott a kedvességem.

Eddig próbáltuk vele emberhez méltóan megbeszélni, nem megsérteni. De én már nem fogok vele finomkodni, és a párom is megijedt tegnap, hogy elveszthet miatta, tehát valószínűleg ő is bekeményít.

Én mégis próbálnám ezt úgy megoldani, hogy ne veszítsük el teljesen a srácot, de azért vegyen vissza. Most két választásunk van. Vagy megpróbáljuk még egyszer elmagyarázni neki, vagy megvárom hogy legyen még egy húzása és rázúdíthassam a dolgokat.

Nem tudom melyik lehetne a jobb.

2010. dec. 28. 12:54
 13/18 A kérdező kommentje:

Még az lemaradt, hogy amikor mondja neki párom, akkor a srác vissza is vesz, de amint mondjuk meghívjuk hogy na akkor gyere maradj ott kicsit este nálunk, már elfelejt minden eddig megbeszéltet. egy estére meghívtuk, ez igaz, de azóta meghívja magát minden estére, szó nélkül ott marad.

Ez a baj, hogy nem tudja hol kell abbahagyni.

2010. dec. 28. 12:55
 14/18 kovpet ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy lesz szíves kizárólag előre egyeztetett időpontban megjelenni.

Aztán ha beállít, akkor meg lehet kérdezni, hogy "Szia, kit keresel?".

Baze, anyámhoz nem állítok be váratlanul...

2010. dec. 28. 13:21
 15/18 kovpet ***** válasza:

"Aztán ha beállít"

Ha máskor beállít, ofkoz.

2010. dec. 28. 13:21
 16/18 A kérdező kommentje:

Tényleg nem értem miért olyan nehéz felemelnie a telefont és odaszólni mielőtt jön. Volt már hogy épp félbeszakadt valami miatta vagy majdnem elkezdődött, de megjelent mielőtt elmélyülhettünk volna -.-"

Megfogadom a tanácsodat utolsó kommentelő, köszi!

2010. dec. 28. 13:27
 17/18 anonim ***** válasza:
"Figyelj xy, szívesen látunk, de nem késő este. Ilyenkor szeretnénk kettesben lenni, ugye megérted?"
2010. dec. 28. 16:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Ez jó, ezt elsütöm ma este, ha megint a nyakunkon szeretne maradni! Köszi a segítséget! :D
2010. dec. 28. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!