Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megsértettem? Hogyan simíthatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértettem? Hogyan simíthatnám el a helyzetet?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy fiú haverja, aki rettentő pofátlan tud lenni. Nem szándékosan, egész egyszerűen nem tanították meg otthon arra, hogy mit hogyan illik. Ez a srác a nap 24 órájában a nyakunkon csüngne., és elég nehéz megmondani neki hogy most ne zavarjon, mert kettesben szeretnénk lenni. A célzásokat nem veszi, és megbántani nem akarjuk.

Minden nap ott van, és bejelentés nélkül érkezik meg.

A párom már beszélt vele, hogy jöjjön kicsit később, mondjuk délután.

Egész jól sikerült is, nehéz "szülés" volt de sikerült 5 hónap alatt nagyjából egyensúlyba hozni a dolot. Viszont mostanában rászokott arra, hogy esténként ott marad velünk, és sokszor éjjel vagy hajnalban megy csak el. A hálószobánkban van, esélyünk sincs kettesben lenni a párommal.

Hogy küldjük haza őt úgy, hogy ne bántsuk meg? a célzásokat nem veszi, már lefeküdtem aludni, levetkőztem bugyira-pólóra ahogyan csak a barátom előtt szoktam, de nem zavartatta magát. A barátommal előtte beszéltük meg hogy kettesben szeretnénk lenni, de akkor sem vette a lapot.

Tegnap este sajnos kiborult a bili nálam, és úgy voltam vele, hogy inkább én megyek el. Ezt párom nem hagyta, és akkor végre vette a lapot. Nincs kedvem minden este ezt a cirkuszt eljátszani és a srác is nagyon rendes, nincs kedvem megbántani sem.

Mit javasoltok, hogy beszéljem meg vele a dolgot? hogyan értené meg egy értetlen ember? És hogyan tudnám finoman közölni?(párom már próbálkozott, most rajtam a sor)

sajnos a finom közlések terén nem vagyok túl jó, ezért kérek tippeket, tanácsokat.

2010. dec. 28. 12:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt akkor a párodnak kellene elintéznie, talán kérdezd meg tőle, hogy téged, vagy a haverját választja... Én a helyemben már rég elküldtem volna szép keményen, ha a páromat zavarná...

00/F

2010. dec. 28. 12:26
 2/18 anonim ***** válasza:
Jó hangosan kérdezd meg a párodat - Drágám, hol van az a gyógyszer, amit lefekvés előtt 5 perccel kel bevenni?
2010. dec. 28. 12:27
 3/18 A kérdező kommentje:

Párom engem választ, ezt mondta de nekem eszem ágában sincs elszakítani őt egy haverjától sem, mert tudom hogy meg lehet ezt oldani.

Utolsó kommentelő, ez jó ötlet, de sajnos ez kevés ehhez a gyerekhez :D

2010. dec. 28. 12:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki így .. Pl: Figyelj, valamit muszáj megbeszélnünk... Engem nagyon zavar, hogy szinte mindig velünk vagy és szeretnék *a párod neve* kettesben lenni, de mivel mindig itt vagy elég nehéz. Én most ezzel nem akarlak megbántani, meg semmi ilyen de tényleg nagyon szeretnénk kettesben maradni.
2010. dec. 28. 12:30
 5/18 A kérdező kommentje:

Már gondoltam arra is, hogy odabújok legközelebb, hogy "szívem nincs kedved kicsit kettesben összebújni?" vagy valami hasonló.

Vagy mondjam meg neki, hogy "XY légyszíves lassan menj el, mert szeretnék a párommal is kettesben együtt lenni"?

egyszerűen nem tudok tovább lépni, hogy ennyire belenyúl az intimszféránkba.

2010. dec. 28. 12:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a párodtól való "elszakítás", hanem a jogotok a magánélethez. Ha olyan jó haver, akkor meg KELL értenie. Ha nem érti meg, akkor vagy ostoba, vagy nem jó barátnak.

Tehát nyugodtan és nyíltan mondd (vagy mondjátok) neki, hogy ez így nem jó, nem egy család vagytok.

2010. dec. 28. 12:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mondod az igaz??

Hogy nem akarod megbántani, de szeretnél kettesben lenni a szerelmeddel éjszakánként?

8/18 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg nem rajtad a sor. A párod barátja, szóval neki kellene elintéznie ezt a dolgot. Őt ezek nem zavarják annyira mint téged? mert lehet ez is benne van, mivel ha annyira zavarna, hogy állandóan ott csüng a haverom, akkor megmondanám neki, hogy ugyan már el lehet menni, és így szárazon, durván. A haverom megértené, nem lenne sértődés. Bár tényleg nem értem, hogy lehet ennyi esze a havernak, elég gáz lehet a gyerek.
 9/18 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő köszi, ezt elraktározom az agyamba, ez így jól hangzik, és nem is hangzik sértően! :D
 10/18 A kérdező kommentje:

A párom hónapok óta mondja neki, ezzel elérte hogy napközbe ne csüngjön folyton rajtunk. De ez most egy új hepp, és úgy érzem hogy az én számból nem lenne olyan sértő mint a barátom szájából.

Természetesen a barátom is mondja majd neki ebben biztos vagyok.

igen igazatok van, teljes mértékben jogunk van az intimszféránkhoz, legalább este.

Én ilyenről még nem is hallottam, hogy valaki egy pár hálószobájában kotlik egész este harmadikként.. -.-" Számomra ez rettentő felfoghatatlan. A kapcsolatunk két emberről szól, ő mégis belemászik harmadiknak.

Sőt néha az az érzésem hogy azt hiszi hogyha a páromat "kiszolgálom" akkor őt is ki kell. Ha párom megkér hogy készítsek neki valami vacsorát, a srác is egyből ugráltatni kezd. Olyankor párom leoltja, de nem értem, hogy miért nem veszi észre hogy nem az ő barátnője vagyok. Nem vagyok közös tulajdon.

2010. dec. 28. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!