Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne változtatni?
az a Problémám hogy a barátnőm betegesen féltékeny. PL: Közösségi oldalon írok egy lánynak a képe alá , aki barát csak ... és számonkéri hogy miért irtam oda meghogy megcsalom e vele... másik példa , kinn fagyoskodtam a buszmegállóban(mert 1 óra mulva ment csak buszom) és egy lány ismerősöm behívott hozzájuk hogy ne fázzak meg.nemvolt semmi.hazamentem. Bnőm ezt megtudta és hatalmas patáliát rendezett. pár nap mulva megnyugodott...
Lehet ezen változtatni ?én vagyok a hibás ? vagy milegyen ...?
Mennyi idősek vagytok? Mióta jártok együtt? Van rá oka, hogy ne bízzon benned, úgy értem megcsaltad esetleg korábban?
Azt kellene kideríteni, hogy miért féltékeny. Téged nem tart megbízhatónak, vagy az önértékelésével van probléma és magát nem tartja elég jónak hozzád??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!