Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok (akinek vam pasija)!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok (akinek vam pasija)! Ti minek örünétek egy éves évfordulóra?

Figyelt kérdés
16 éves a barátnőm és hamarosan lesz az első éves fordulónk, sajnos nem vagyok valami kreatív fiucska. Kérlek lányok segítsetek!
2010. dec. 27. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
már nincs barátom, de szerintem ötletes, ha úgyanarra mentek meg úgyanazt csináljátok amikor 1 évvel ezelőtt összejöttetek. Persze ha emlékszel rá
2010. dec. 27. 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy mit kapok,ha a szerelmem adja.

Egyébként parfüm,(csak nem biztos ,hogy eltalálod az izlését)valami egyedi ajándék(gravírozott karkötő amin a nevetek kezdőbetűje van)

Gondolom évközbe kitapasztaltad már,hogy miket szeret,hobby,zene,szépségápolás,állatok stb.

Olyat válassz aminek örülne.

Hiába mondom én,hogy nőies dolgoknak örülnék,ha Ő teljesen mást szeret.

Gondolom voltak megjegyzései,hogy"Jajj ez olyan aranyos!","Ha lesz rá pénzem megveszem"stb:)

2010. dec. 27. 23:24
 3/9 anonim válasza:

Mikor a barátommal 1 évesek lettünk, akkor egy ezüst nyakláncot kaptam amin egy fél szívvolt bele gravírozva az ő kezdőbetűje és nála volt a másik fele az én kezdőbetűmmel.Ez sztem szép és ide illő volt :) de mindenkinek más az ízlése :)

17/L

2010. dec. 27. 23:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Esetleg ha vannak közös fotóitok abból egy naptárat összeállítani idézetekkel.

Én a páromnak egy noteszt adtam ami egy kuponfüzet szereopét töltötte be és olyan dolgokat írtam bele,hogy:

Ma azt főzök amit szeretnél,Azt csinálunk amit szeretnél,Kapsz egy órás maszírt,stb. Voltak benne szexuális töltetű dolgok is természetesen.Nagyon örült neki,de kapott még mellé valamit..amire nem emlékszem:D

2010. dec. 27. 23:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat az a helyzet hogy az eddigiek sajna mind kilőve. Félbetört sziv volt karira, karkötőt nem nagyon hord mert adtam mar neki azt is és alig látom rajta... Masszázs is volt ajándék és amit csináltunk 1 éve azt a sétát mar megcsináltuk tegnap:) még egyéb ötletek?:)
2010. dec. 27. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor vidd el vacsorázni :) ismerősömék is azt csinálták. :)
2010. dec. 27. 23:49
 7/9 anonim ***** válasza:

közös mozizás, utána megkajáltok és esetleg valami gravírozott nyaklánc, amibe valami romantikusat gravíroztatsz. a fő hogy éreztesd vele hogy szereted, ez minden lány vágya :)

15/L

2010. dec. 28. 00:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszi:)
2010. dec. 28. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Tárgyi ajándékként örülnék valami ékszernek. Mondjuk gyűrűnek. Nem eljegyzésire gondolok nyilván, hanem valami szép gyűrűre. És ha mellé adsz egy szál virágot, szerintem már az tökéletes :)

Program terén pedig amit a legelső hozzászóló írt, az nagyon jó ötlet. Ha jó élményetek van az első randihelyről, és randiról akkor keressétek újra fel, és szervezz oda valamit.

nem tudom mekkora a keret, de az is jó ötlet szerintem ha kibérelsz egy fogadót, motelt, valami olcsóbbat a környéken és eltöltötök ott egy éjszakát.

Vagy egyszerűen csak menjetek el moziba, üljetek be valahová pizzázni.

2010. dec. 28. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!