Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (akinek vam pasija)! Ti minek örünétek egy éves évfordulóra?
Teljesen mindegy mit kapok,ha a szerelmem adja.
Egyébként parfüm,(csak nem biztos ,hogy eltalálod az izlését)valami egyedi ajándék(gravírozott karkötő amin a nevetek kezdőbetűje van)
Gondolom évközbe kitapasztaltad már,hogy miket szeret,hobby,zene,szépségápolás,állatok stb.
Olyat válassz aminek örülne.
Hiába mondom én,hogy nőies dolgoknak örülnék,ha Ő teljesen mást szeret.
Gondolom voltak megjegyzései,hogy"Jajj ez olyan aranyos!","Ha lesz rá pénzem megveszem"stb:)
Mikor a barátommal 1 évesek lettünk, akkor egy ezüst nyakláncot kaptam amin egy fél szívvolt bele gravírozva az ő kezdőbetűje és nála volt a másik fele az én kezdőbetűmmel.Ez sztem szép és ide illő volt :) de mindenkinek más az ízlése :)
17/L
Esetleg ha vannak közös fotóitok abból egy naptárat összeállítani idézetekkel.
Én a páromnak egy noteszt adtam ami egy kuponfüzet szereopét töltötte be és olyan dolgokat írtam bele,hogy:
Ma azt főzök amit szeretnél,Azt csinálunk amit szeretnél,Kapsz egy órás maszírt,stb. Voltak benne szexuális töltetű dolgok is természetesen.Nagyon örült neki,de kapott még mellé valamit..amire nem emlékszem:D
közös mozizás, utána megkajáltok és esetleg valami gravírozott nyaklánc, amibe valami romantikusat gravíroztatsz. a fő hogy éreztesd vele hogy szereted, ez minden lány vágya :)
15/L
Tárgyi ajándékként örülnék valami ékszernek. Mondjuk gyűrűnek. Nem eljegyzésire gondolok nyilván, hanem valami szép gyűrűre. És ha mellé adsz egy szál virágot, szerintem már az tökéletes :)
Program terén pedig amit a legelső hozzászóló írt, az nagyon jó ötlet. Ha jó élményetek van az első randihelyről, és randiról akkor keressétek újra fel, és szervezz oda valamit.
nem tudom mekkora a keret, de az is jó ötlet szerintem ha kibérelsz egy fogadót, motelt, valami olcsóbbat a környéken és eltöltötök ott egy éjszakát.
Vagy egyszerűen csak menjetek el moziba, üljetek be valahová pizzázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!