Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak olyan lányoknak tetszem akikkel sose járnék?
Figyelt kérdés
Tegnap este gondolkodtam ezen hogy aki nekem kell az lekoccol akinek meg én az nekem nem.
Mi ennek az oka?
2010. dec. 27. 22:19
3/8 anonim válasza:
Így van. Lealacsonyítónak érzed, hogy olyannal gyere össze, aki a te szinteden van külső terén:)
4/8 A kérdező kommentje:
van benne valami hiszen magamat se tartom szépnek
2010. dec. 27. 22:24
5/8 anonim válasza:
Attól hogy jól nézel ki (ha így van bár ez szubjektív ) attól a jó nők nem fognak a nyakadba ugrani, neked kell keresni őket.
Persze a csúnya nők mindig próbálkoznak és néha qrva idegesítőek -.-". Pláne mikor megkérdik DE MIÉRT NEM?
és ilyenkor meg nem vághatod a fejükhöz hogy: MERT KIB*SZOT CSÚNYA VAGY! mert akkor beképzelt és bunkó vagy. Meg amúgy is jobb valakivel semleges mint rossz viszonyban lenni.
Szóval a jó nőknél neked kell megtenni az első lépést. Ne legyenek túl nagyok az elvárásaid azon a szinten keresgess ahol te vagy.
19/F
6/8 anonim válasza:
Én nem azért járok valakivel mert tetszik.Hanem azért mert érzek iránta valamit.Aztán engem nem érdekel hogy szép vagy csúnya valaki.Ha érzek iránta valamit akkor érdemes belevágni!!
7/8 anonim válasza:
Miért csak olyan fiúknak tetszem akikkel sose járnék?
Számtalanszor gondolkodtam már ezen.....
8/8 anonim válasza:
Mert a lányoknak olyan pasi kell, aki jobban néz ki, mint ők. Ez válasz a kérdező és az előző kérdésére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!