Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Örülnétek ha a barátnőtök egy olyan nyakláncod adna ajándékba amin egy fél szív van a másik fele pedig neki van? Vagy a fiúk nem nagyon szeretik meg nem nagyon hordanak ilyet mi? :S Véleményeket légyszii. *-*
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 21:10
11/13 anonim válasza:
Attól függ kitől kapod és tényleg mit érzel iránta. Az egy dolog, hogy ha giccs is, meg nem is néz ki, akkor nem biztos hogy hordanám. De tuti magamnál hordanám bárhol, zsebbe vagy nem tudom. De a szándék a lényeg szerintem, az, amit ki akart fejezni a barátja felé, hogyha tényleg őszinte, akkor ez nagyon sokat jelent a srácnak is.
12/13 A kérdező kommentje:
nem pont neki vettem csak úgy megtetszett de vagy neki adnám vagy egy barátnőmnek..de arra is gondoltam hogy ha neki adom átteszem egy ilyen bőrláncra a törött szivet az már jobb nem??
2010. dec. 27. 21:53
13/13 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem azért gondoltam rá is..:)
2010. dec. 27. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!