Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért törli le magát a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törli le magát a párom minden közösségi portálról?

Figyelt kérdés
1 hónap alatt mindenhonnan letörölte magát.. Mivel én sem nagyon használom őket, nem vettem észre. Néhány alkalom után feltűnt, h ha szóbahoztam, h nézzen meg vmit/vkit, akkor rögtön elterelte a témát válasz nélkül. Tegnap jöttem rá, h az az oka, h már sehol sincs fent.. De miért csinálta ezt?? Am 22 éves srác, szóval elsősorban a korosztályától várok válaszokat!
2010. dec. 27. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Mert üldözési mániája van, vagy véletlen felkerült a napiszarra és nem szeretne a rajongóktól levelet kapni.

Egyébként meg ha valakit fel akarnék venni, tuti, hogy először megnézném az adatlapját, mert az fontos, hogy valamennyire lássam, hogy megbízható.

2010. dec. 27. 19:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is annyi idős vagyok és én is mostanában töröltem magamat mindenhonnan. Nem kizárt, hogy csak ráunt. Ha valaki nem válik függővé, akkor egy idő után (jellemzően 1-2 év) nem sok újdonságot talál benne. Tölt fel képeket, megnézni mások fotóit, kipróbálja az alkalmazásokat... És ennyi. Ezen kívül nem nyújtanak semmi olyat, amit más módon ne lehetne pótolni.
2010. dec. 27. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Normális dolog, ha valaki letörli magát, de másabb ha el is terelte a témát. Miért tereli el? Lehet azért törölte le magát, mert más lányok akikkel kapcsolatba lépet ráírnak, akár publikusan. Ez is egy ok, hát más okot ennyi infoból nem igazán tudok mondani. Neki adva igazat, talán egyszerüen nem akarta, hogy tud, de ez így hülyén hangzikXD Engem az érdekelne, hogy miért kerüli a szót, az tűnik fel nekem, különben normális dolognak látom.
2010. dec. 27. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert elege van belőle, hogy b*szogatják.
2010. dec. 27. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem akarja, hogy lássa az új csaja, hogy kapcsolatban
2010. dec. 27. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
az én barátom 24éves és ő is letörölte magát az összes közösségi portálról szerintem simán lehet, hogy elunta
2010. dec. 27. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Rájött, hogy az életet nem ezeken az oldalon kell élni, mint ahogy sok beteg ember teszi.
2010. dec. 27. 21:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem tőle és aztmondta, h elege lett, h semmit sem talál meg az új dizájn miatt és inkább letörölte magát..

Am biztos, h ez az igazság mert nem csal meg. Fél éve jegyesek vagyunk.

2010. dec. 28. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Akiket megcsalnak általában nem tudnak róla. Persze vannak kivételek.
2010. dec. 29. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!