Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az unokahúgom belém esett? Vagy ezeket nem tudom hova tenni, iszonyatosan furcsa!
23 éves vagyok, 4 éve élek párkapcsolatban. Karácsonyt általában nagy családdal töltjük, nálunk nagy a ház, ilyenkor eljön anyám tesója gyerekei nagymama stb. Idén is ez volt.Mindig jóban voltam az unokahúgommal, amúgy ő 17.
Nagyon sokat mentünk együtt moziba, programokat csináltunk stb, annyi volt furcsa, hogy msn-en mindig szívvel köszönt el. Akkor nem törődtem vele, gondoltam, jó szeret.Aztán 24.-én kaptam tőle egy szív alakú párnát és egy teli szíves képeslapot...Majd, mivel ő az én szobámban akart aludni, feljött velem. Én írtam a bnőmnek, hogy akkor mikor mehetek érte. Nem írt vissza, lementem a földszintre, és mire felértem, tök lazán dumálgatott a nőmmel, de ilyeneket hogy nem gondolod, hogy megcsal? Meg hogy hallottam, hogy bulizni volt, és összegabalyodott egy csajjal...Ami persze nem igaz.Kérdeztem tőle hogy ez most mire volt jó? Nevetett aztán lement. Végül csak eljött a nőm,aminek az unokahúgom (látszatát is adta) nem örült. Nem hagyott minket egy percre sem kettesben, amikor meg le akartunk feküdni aludni, direkt akkor jött be, és esküszöm, közénk feküdt.Amikor meg leköltöztünk a földre meg volt sértődve, halál komolyan ott kiabált velem. Én nem tudom, mi baja lehet,kérdeztem tőle talán tegnap reggel,hagytam kicsit ülepedni, de azt mondta hogy beleképzelek olyant, ami hülyeség. Szerintem ő csinál olyanokat, ami hülyeség. De most komolyan, mi lehet? És mit csináljak vele?
próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat kettesben, mielőtt a családdal megosztod hátha , de valami nagyon nincs rendben a kiscsajjal
19/L
17 évesen így viselkedik?szégyen-.-
rakd helyre! állítsd le mert szerintem a barátnőd sem örül hogy rád van akaszkodva a rokonod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!