Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem vagyok cigány de a családomba van, ezért nem fogadnak el, normális ez?
És ha te lennél félig, vagy negyedrészt az, akkor mi lenne? Még az írásodból is tök egyértelmű, hogy értelmes vagy...Figyu, a barátod szülei viselkedésére meg nem tudok mit mondani...de meg van a véleményem róluk. Hülyék az emberek, ennyi.
A barátod meg milyen alapon mer megjegyzéseket tenni a rokonaiddal kapcsolatban? Hát könyörgöm, legalább a saját szerelmét ne sértse már vérig az ember...
A cigányokkal kapcsolatban meg butaság általánosítani, nem azzal van a baj, hogy valaki cigány, magyar, lengyel vagy olasz, hanem a mentalitással, amit képviselnek sok esetben...a legtöbb esetben sajnos...De vannak nagyon rendesek is, pl. a Te rokonaid.
Szóval a barátodtól sem szép, hogy ebben a tudatban élsz, hogy őt ez zavarja...hát akkor ne legyen veled...Én elgondolkodnék a helyedben...És van egy tippem: ez szerintem kifogás a srác részéről.
19/l
A két utolsó hozzászóló kapott egy (y) -t.
Igazuk van teljesen. Ráadásul ott van az is, hogy téged lenéznek emiatt, pedig kurv.ára semmi közöd nincs a cigányokhoz...Mocsok, primitív állatok, ne haragudj. Jobb ha keresel értelmes embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!