Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én nem vagyok cigány de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem vagyok cigány de a családomba van, ezért nem fogadnak el, normális ez?

Figyelt kérdés
Barátom 24 én 20 a szülei azér nem fogadnak el mer az unokatesóim félcigányok,de az én családomba semmilyen ágról nincs cigány csak unokatesóim lettek azok mer anyum testvére cigányt vett el! soha nem gondoltam volna h valaha ez a kapcsolatomba problémát fog okozni! nem értem hogy ez mér probléma az a lényeg h én nem vagyok az nem? barátomat is zavarja de a szüleit mégjoban! tenni ellene nem tudok semmit a családomat nem tudom megválogatni mégis ugy mondják mintha tehetnék rola...érthetetlen ez az egész számomra
2010. dec. 27. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akik ezért nem fogadnak el téged, hazudnak vagy primitívek. Keress értelmes embereket.
2010. dec. 27. 15:35
 12/15 anonim ***** válasza:

És ha te lennél félig, vagy negyedrészt az, akkor mi lenne? Még az írásodból is tök egyértelmű, hogy értelmes vagy...Figyu, a barátod szülei viselkedésére meg nem tudok mit mondani...de meg van a véleményem róluk. Hülyék az emberek, ennyi.

A barátod meg milyen alapon mer megjegyzéseket tenni a rokonaiddal kapcsolatban? Hát könyörgöm, legalább a saját szerelmét ne sértse már vérig az ember...

A cigányokkal kapcsolatban meg butaság általánosítani, nem azzal van a baj, hogy valaki cigány, magyar, lengyel vagy olasz, hanem a mentalitással, amit képviselnek sok esetben...a legtöbb esetben sajnos...De vannak nagyon rendesek is, pl. a Te rokonaid.

Szóval a barátodtól sem szép, hogy ebben a tudatban élsz, hogy őt ez zavarja...hát akkor ne legyen veled...Én elgondolkodnék a helyedben...És van egy tippem: ez szerintem kifogás a srác részéről.

19/l

2010. dec. 27. 18:03
 13/15 A kérdező kommentje:
azt mondta ha cigány lennék,lese állt volna velem 4 évvel ezelőtt....egyszerüen nem értem a szülei gondolkodását,még a barátaim sem értik h ez mér zavarja őket és mér ez alapján itélnek meg engem egyáltalán! hidd el sokat gondolkoztam már ezen csak 4 éves kapcsolatbol kilépni ugy h mennyire szereted annak ellenére h ez nekem nagy csalódás volt,nagyon nehéz
2010. dec. 27. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Amit csinálnak, azt faji megkülönböztetésnek hívják... Valahogy rá kéne döbbenteni őket h nem minden cigány rossz ember... Tény, hogy sok az előítélet, mert a nagy részük tényleg eléggé, hogy is mondjam, "gázos". De ismerek olyat is, akivel jóban vagyok.
2010. dec. 27. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:

A két utolsó hozzászóló kapott egy (y) -t.

Igazuk van teljesen. Ráadásul ott van az is, hogy téged lenéznek emiatt, pedig kurv.ára semmi közöd nincs a cigányokhoz...Mocsok, primitív állatok, ne haragudj. Jobb ha keresel értelmes embereket.

2010. dec. 27. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!