Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan fektessek le egy 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JuveFan19 kérdése:

Hogyan fektessek le egy 19 éves lányt? 15/F

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a lány a szomszédunkban lakik.Nyáronként a családunkkal szoktunk együtt sétálni.Sztóval az a lényeg hogy megtetszett.
2010. dec. 27. 13:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:37

:):) 35-40 évesekkel ágyba bújni már nem önbecsülés kérdése? Kis vicces...

2010. dec. 27. 14:26
 12/21 sasna ***** válasza:
100%
ja, és azok gondolom, tudnak is vmit, nem ugy, mint 1 15 éves.. :)
2010. dec. 27. 14:43
 13/21 anonim ***** válasza:

most mit szekáljátok, ő ismer a csajt, ha úgy érzi, hogy olyan a csaj, hogy nem lehetetlen, akkor lehet h úgy is van.

Előfordult már máskor is ilyen.

2010. dec. 27. 15:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Woahhh. Nagy fejszébe vágtad a fádat, Baby. Négy évvel idősebb, mint te. :D Csak lazán!
2010. dec. 27. 21:16
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia,

több mint egy év eltelt, mióta feltetted a kérdést, de te is öregedtél :)

Ha még érdekel a dolog, adok pár tippet.

- Légy önmagad (persze ésszel)

- beszélgess vele személyesen, habár mostanában felkapott a faszbúúk (ott is, de ne vidd túlzásba)

- ha már jól kijössz vele elhívhatod valamerre (fagyizni :D ), ha nincs pénzed kérj anyádtól vagy hívd át hozzátok uzsonnára :)

- szeretik a virágot, meg a sok bókolást, még akkor is, ha tudják, hogy hazudsz. Ilyenkor nyúlnak 1-2 métert :)

A beszélgetések során kicsit mosolyogj, és nézz a szemébe, ha elpirulsz az még jobb. Valahogy, diszkréten add a tudomására, hogy tetszik, először ne vágj bele a lecsóba.

Habár volt egy lány még a 90-es években akit nagyon felakartam csípni. Elhívtam ide-oda, táncoltunk, vettem neki virágot és a 2. találkozásunk után hazakísértem.

Lényegében azt mondta, hogy nem igényli ezt a felhajtást, ha "le szeretnék vele feküdni", jöjjek be, de csendben, hogy a szülei ne kelljenek fel. Most a feleségem :)

Ha nagyon partiarc a kis csaj, lehet az is elég, hogy a bélyeggyűjteményedre felhívod a figyelmét. Sok sikert, ÉLJ!

2012. febr. 23. 12:36
 16/21 anonim válasza:
HAHAHA!XD na hogy ment?:PPP igy 2014 fele
2014. febr. 5. 14:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, ha már ötleteltem :)
2014. febr. 6. 21:38
 18/21 anonim válasza:

Na, azóta már eltelt bő 5 év.

Én akkor még leves voltam.

Meglett? :D

16/F

2016. jan. 13. 23:02
 19/21 anonim ***** válasza:

16 évesen álmodtam, hogy egyszer

kislány lesz alattam, s Feri nektek reppel...

2016. jan. 14. 16:35
 20/21 Hursán Dani válasza:
Lasszóval fenyegesd meg.
2017. febr. 26. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!