Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a barátom más csajok képeit is lájkolja facebookon. Ez normális? Szóvátegyem nála?
Figyelt kérdés
Főleg facebook használó csajokhoz,pasikhoz szól a kérdés. Észrevettem, hogy a barátom - akivel 4 hónapja járok - más csajokról készült fényképeket is lájkolgat. Szarul esett. Valószínűleg túl féltékeny vagyok?! Akkor mi a teendő? Nézzem el, és mérgesedjek magamban? Vagy szóljak neki, hogy zavar? Vagy lájkolgassam én is más pasik képeit, hátha őt is zavarja? Titeket zavarna, ha a bnőtök/barátotok ezt cisnálná?
18/L
2010. dec. 27. 12:38
21/25 anonim válasza:
Figyi attól még ha most jól összeveszel csóri gyerekkel, mert lájkolgatja a nőket, azzal nem mész semmire, mert csak annyi lesz, hogy nem fogja lájkolgatni, csak nézegetni őket annál jobban. Most az mivel lesz jobb neked? A nők nagy része olyan hülyén tud gondolkozni, hogy én is agyf.szt kapok, mint az egyik válaszoló. Mit vársz tőle, hogy ezentúl ne nézze meg a jó nőket, mert veled van, vagy mi? Hát azt várhatod haver... 19/L
22/25 anonim válasza:
Lájkolom, hogy 18 évesen ez a problémád, hogy a pasid mást lájkol vagy téged lájkol vagy kit lájkol. Nem vágyik másra, csak mást is lájkol. Mást lájkolni szabad még akkor is, ha legjobban téged lájkol. Hűséget fogadott, nem lájkolhatatlanságot. Lájkoljátok egymást gyerekek!
25/25 anonim válasza:
én szóltam neki,amikor más csaj képét lájkolta.azóta nem csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!