Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a barátom más csajok képeit is lájkolja facebookon. Ez normális? Szóvátegyem nála?
Főleg facebook használó csajokhoz,pasikhoz szól a kérdés. Észrevettem, hogy a barátom - akivel 4 hónapja járok - más csajokról készült fényképeket is lájkolgat. Szarul esett. Valószínűleg túl féltékeny vagyok?! Akkor mi a teendő? Nézzem el, és mérgesedjek magamban? Vagy szóljak neki, hogy zavar? Vagy lájkolgassam én is más pasik képeit, hátha őt is zavarja? Titeket zavarna, ha a bnőtök/barátotok ezt cisnálná?
18/L
Mindenképpen szólj neki.
Bár ha ilyet csinál, az azt jelenti ,hogy nincs tisztában az érzéseiddel. Szoktatok beszélgetni egymással?
Elég rossz lehet ,hogy más nőre vágyik.....
"elég rossz lehet,hogy más nőre vágyik"
Na most kapok agyf*szt de télleg.
Istenem azért mert lájokolom egy ismerősöm vagy egy nőnemű képét az nem azt jelenti,hogy másra vágyok.
Valószínüleg azért vagyok azzal,akivel mert szeretem. Látszik,hogy milyen szép ez a kib*szott virtuóz világ. "jaj úristen lájkolta most mi lesz?"
Nőjetek fel, gyerekesek vagytok még huszanévesen meg 18 évesen is.
Utolsó.
Osztom a véleményed XDDDD
sajat peldambol... en mindig is like-oltam a kepeket amikor egyutt voltam a baratommal, neha o is, de o ram szolt h ot zavarja(feltekeny nagyon) de en csak azert tettem h o is feltekeny legyen:))) megtiltotta es tudok e nelkul is elni:))) de persze o magatol nem csinalja nem kellett megtiltanom:))
szolj neki hogy zavar es ha szeret megerti:)
szakíts vele nem lájkolhat mást csak téged!!!!!!!!!!!!!
igen
nem
lehet
néha
biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!