Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme együtt maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme együtt maradni?

Figyelt kérdés
A párom nagyon szeret táncolni,én útálok,már attól rosszul vagyok,ha hallom hogy táncolni kell.Ebből rengeteg vitánk van.
2010. dec. 27. 09:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én örültem volna ha csak ez az egy HATALMAS problémánk lett volna.
2010. dec. 27. 09:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Akkor táncoljon mással. Ha meg Te nem engeded neki, akkor szakítsatok, mert csak kolonc vagy. Tapasztalatból beszélek.
2010. dec. 27. 09:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Barátnőm is szeret táncolni. Mondjuk én azt nem nevezem táncnak amit a tizenévesek a szórakozóhelyeken csinálnak, mert bizonyos alkoholmennyiség után én is produkálok olyat. Én meg nem szeretek. Soha nem is kényszerített hogy táncoljak vele. Nem értem ez miért lenne annyira fontos. Oké, egy szalagavatón vagy egy esküvőn még az is táncol aki nagyon utálja, de ott jó is. Amúgy meg ha vmi tánc órára jár a csaj akkor szerezzen magának onnan pasit..
2010. dec. 27. 09:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok,de nem tudok táncolni se diszkó,se másmilyen zenére.Próbáltam,de nem megy,ritmusérzékem egyenlő a nullával.Én engedem,hogy mással táncoljon,de ő nem akar.
2010. dec. 27. 10:07
 5/11 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Te komolyan azért akarsz szakítani vele, mert nem tudsz táncolni.....? :O:O

Miért nem beszéled meg vele értelmesen, hogy te nem akarsz? Vita helyett ezt is lehetne.

2010. dec. 27. 10:50
 6/11 anonim ***** válasza:
ez nagyon buta kérdés volt részedről, főleg azért, amit leírtál....ha valaki igazán szeret valakit, annak mindig minden körülményben kell hogy értelme legyen...
2010. dec. 27. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:

... a baratod meg nem akar massla tancolni..te meg szakitanal??

ilyen edes pasit... el ne dobd...

figyu!!! kerd meg mivel latszik h seret h gyakoroljatok, mindennnap fel orat ..1 het mulva ugy fogsz tancolni...

hallod nekem sem ment foleg mert fius sportot nyomok, nehez, de mar kajak a neger seggrazas is megy:)) igyal meg egy -ket palinkat a gyakorlas elott es sokkal jobban eltudd magad engedni!!!! ;))) HIDD EL!!

2010. dec. 27. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Először is, felejtsd el ezt a butaságot, hogy nem tudsz táncolni. Csodálatos dolog együtt táncolni a szerelmeddel. Lazíts. Kezdjen el ő táncolni. Te először csak nézd, próbáld felvenni a ritmusát. Aztán lépj oda hozzá. Engedd, hogy irányítsa a lépéseidet. Kicsit olyan ez, mint a szex. Ha görcsölsz miatta, nem fog menni. Lazíts, figyelj a társad ritmusára. Nálunk is nehezen indult ez a tánc- dolog, de megérte küzdeni.
2010. dec. 28. 03:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen....ne görcsölj....meg különben is....mindenki képes mindenre....és soha ne az legyen a fontos, hogy mások számára esetleg nevetségesnek látszik vagy hangzik bármi, légy önmagad, az ember el tud érni mindent, hidd el, csak akarni kell....
2010. dec. 28. 10:03
 10/11 anonim ***** válasza:
nem vagy normális ha ezért szakítasz... de ha ennyire vissszamaradott vagy hogy ezért szakítanál akkor azt mondom hogy nincs értelme hogy a PÁROD veled maradjon
2011. jan. 4. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!