Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit gondoltok erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok erről? (több. lent)

Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok. Teherautósofőrként dolgozok. Nem arról van szó, hogy napokig, hetekig vagyok távol, én mindennap haza járok, csak egyenlőtlen időben vannak a fuvarok. Nem volt még komoly kapcsolatom, csak évekkel ezelőtt egy rövid. Amióta sofőr vagyok szinte nem is keresem, mert úgy gondolom nehezen toleráljátok az ilyen munkát, amit higgyétek el, megértek. Arra vagyok kíváncsi, hogy így van-e, vagy ez téves feltételezés. Elsősorban hölgyek válasza érdekelne, de mindenki, kortól nemtől függetlenül hozzászólhat.
2010. dec. 27. 06:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, ez nem lehet probléma! Főleg, hogy előre tudja a lány, hogy bizonytalan a munkaidőd vége. Kicsit másképp kell szervezni, de nem megoldhatatlan. Ismerek olyan párt, ahol hetekig nem látják egymást és mégis harmónikus a kapcsolatuk.
2010. dec. 27. 07:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Teherautó sofőrök jól keresnek, ezen kívül rengeteg olyan lány van, aki szereti, ha egy kicsit független lehet. Én kicsit anyagias lány vagyok, legalábbis ezt vállalom. Ha más téren minden rendben van, akkor nem lehet veled gond, ne ijedj meg tőlünk. 22l
2010. dec. 27. 07:08
 3/5 anonim ***** válasza:
07:08-ra: Magyarul ha van pénzed, qrváhatsz!
2010. dec. 27. 07:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azt akarja kérdezni a kérdező, hogy mennyire él az emberekben az a felfogás, hogy a teherautó sofőröknek "szabad kapcsolatuk" van. Tehát bejárják Európát, gyakran két-három hétig se keverednek haza, és mindenféle "stopposlányt" felszednek. Az asszony meg otthon marad, és oda is átjár a "szomszéd" meg a "postás" stb.

Nekem van német "stopposlány" ismerősöm, aki Romániától kezdve fél Európát bejárta így. Csak azt nem tudom, hogy meddig megy el. Hogy csak stoppolás, hogy pl. ébren maradjon a sofőr, vagy kis tárgyi ajándékot ad nekik, vagy entyem-pentyem is van -e benne. Ilyenekről senki nem érdeklődik, hogy ugyan már mit fizetsz a sofőrnek, de azt tudom, hogy semmi sincs ingyen ebben a világban. És mégse az az útszéli lány, meg kedves, jól néz ki. És nem fél, hogy megerőszakolják, vagy valami.

Magyaroknál azért normális egyszerű lányok nem stoppolják végig Európát. De pl. másik német kiscsaj szintén egyedül elmegy Pestre, továbbvonatozik Bukarestbe, majd stoppol Várnába, majd buszozik Szófiába, vissza repülő német. Tök egyedül. 4-5 sráccal eljön kocsmázni, meg strandolni. Jó hülye voltam, hogy nem kaptam el egy körre. :) Vagy legalább e-mail elérhetőséget nem kértem, hogy levelezzünk néha nyelvtudás szinten tartására. Na mindegy, elkanyarodtam a témától.

Szerintem ilyen is van, meg olyan is. 5-10 stopposlányból egy bevállalós. Van aki kihasználja, van aki nem. Egy meg sorozatgyilkos. :) Lehet, csak az "őskori magyarok" fogják fel így, és nem kell minden mögé gondolni dolgokat, és minden csak az, aminek látszik (ingyé stoppolás, ami mindenkinek megéri, esetleg dumálás, hogy ne aludjon a sofőr).

27f

2010. dec. 27. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szabad, hogy ez problémát jelentsen. Keress egy vendéglátós csajt, ő meg fogja érteni, mi az, hogy nem tudod megmondani, mikor végzel.
2010. dec. 28. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!