Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Hölgyek! Miért jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Miért jó megalázni azt az embert, aki szeret Titeket?

Figyelt kérdés

Vegyétek azt, hogy van egy ember, aki szeret Titeket. Sosem ártott, sosem tudna ártani Nektek.

Ti, fogjátok magatokat, nagyobbnál nagyobb bajba sodorjátok, szidjátok, alázzátok, bántjátok, és megalázzátok.

Az udvarló/barát csak pislog, mint a zárlatos neonlámpa, és nem érti, nem bírja felfogni, hogy mégis mi van, mi történik, és nem vág vissza – mert miért is vágna vissza, hiszen szeret Titeket.

Ti, egyre durvábban romboljátok az önbizalmát, énképét, ok nélkül, és ezen néha nevetgéltek is.

Ebben mi a jó? Mi mozgat Titeket ilyenkor? Mi vesz rá egy embert, hogy azt bántsa, akit szeret (úgy, hogy olyan lelki sebeket okoz neki, amit kiheverni nem biztos, hogy képes), és aki Vele szemben szinte totálisan védtelen és kiszolgáltatott?

Tudjátok a gyenge pontját, és ott támadjátok?

Ennél kegyetlenebb, azt hiszem, nincs.

2010. dec. 26. 21:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen bújik ez a viselkedésmód ki a kib@szott árnyak közül a kapcsolat elején, nemde?
2010. dec. 26. 22:04
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el,hogy ennyi rossz tapasztalatotok van.Egyszer futottam bele egy ilyenbe,én voltam a marha,hogy túl sokáig húztam vele.Aztán a szakítás után 5 héttel felhívott,hogy hétvégére elmúlik neki,átjönne egy akcióra.Azt hittem rosszul hallok..Mikor megmondtam neki,hogy örülök,hogy megszabadultam tőle és nem hiányzik vele a dugás még ő volt besértődve.Mondjuk akkor már szórakoztatott a hisztije.
2010. dec. 26. 22:04
 13/34 A kérdező kommentje:
Torz egy szajha. Hány éves volt a némberke?
2010. dec. 26. 22:05
 14/34 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Nem feltétlen bújik ez a viselkedésmód ki a kib@szott árnyak közül a kapcsolat elején, nemde?"

Nos, kérdés, mennyi idő után történt ez meg veled?

2010. dec. 26. 22:09
 15/34 A kérdező kommentje:
4 hónap.
2010. dec. 26. 22:09
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
24 volt.Semmi másra nem volt jó mint mutogatni.Minél előbb szabadulj meg ha úgy érzed a megalázásodon szorgoskodik.Mielőtt megmondtam neki,hogy húzzon el a jó francba kicsit féltem milyen lesz nélküle.Aztán olyan jó volt egyedül,hogy a fejem vertem a falba miért nem tettem meg előbb.
2010. dec. 26. 22:12
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

" A kérdező kommentje:

4 hónap."

Egy szerelem 4 hónapa alatt éppen csak, hogy kialakul. Ha kialakul.

Mindenesetre, a véleményem nem változott: a párválasztás, és általában a párkapcsolat is észbeli döntéseket is kíván.

Ezt be kell látni, nem szabad olyan elvakultnak lenni, hogy ha megaláznak, akkor azt ne ismerjük fel, vagy eltűrjük, mert ezzel első körben a magunk önbecsülését döntjük romba.

2010. dec. 26. 22:14
 18/34 anonim ***** válasza:
Hogy ne szeressen? Ha nem viszonozza, legfeljebb hitegetni tudna, és megint ő lenne a rossz.
2010. dec. 26. 22:18
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
azt mondom, aki nem érdemes rá, azt ne szeressük és ne foglalkozzunk vele, ne húzzuk egymás idejét. Nem éri meg.
2010. dec. 26. 22:22
 20/34 A kérdező kommentje:

24 évesen elég beteges. Mert egy teengirltől még oké, de hogy 24 évesen...

Másik válaszoló: 4 hónap alatt szerelem? Hmm. Elég lassacskán szokott akkor Neked kialakulni. Hamarabb is ismertük egymást, természetesen, én, személy szerint, kb. 2 hét alatt beleszerettem, nagyon sokat beszélgettünk.

2010. dec. 26. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!