Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pakoljak ki mindent a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pakoljak ki mindent a volt pasim jelenlegi barátnőjének? Vagy inkább hallgassak tovább örökre, amíg ők boldogan elvannak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2hónapig jártam egy fiúval,akit bevallom kicsit meg is szerettem. Utólag kiderült mániákus hazudozó. Volt egy 1 éves kapcsolata, szakított a lánnyal,azt mondta,azért mert nem szereti. Majd kb egy hónap múlva összejött velem. Szépen el is voltunk,amíg egyik nap fel nem hívott az egyik ismerősöm,hogy látta a barátomat a volt barátnőjével sétálgatni. Kiderült ugyanis,hogy kibékültek,csak a pasim elfelejtett velem szakítani. Azóta nem is beszéltünk,számonkértem letagadta. Boldogan el vannak a lánnyal,miközben a csaj semmiről sem tud. Kiderült,nem is volt köztük igazi szakítás,mert végig beszéltek telefonon. Én csak egy eszköz voltam sajnos :( Gondotlam rá,h. elmondom a lánynak. De ebből sztem csak én jönnék ki rosszul,csak kinevetnének. Bár biztosan bogarat ültetnéka csaj fejébe. Tudja már meg kivel van együtt. 1hónapja ezen gondolkodom,írjam e le a csajnak vagy hallgassak örökre,miközben a pasi keze alá játszom és ők "boldogan" elvannak.
2010. dec. 26. 18:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amióta kibékült a csajjal nem beszél velem...nem jó ez sehogysem :( de annyira nyomaszt,hogy a csaj nem tudja, én meg még hallgatok is. Olyan rosszul érzem magam emiatt.
2010. dec. 26. 18:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Vegyél erőt magadon és hajrá!

Mert ezt a gyötrődést rossz nézni...

2010. dec. 26. 18:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit érek el azzal ha írok a lánynak egy emailt az igazsággal? Kiváncsi vagyok ki,hogy gondolja.
2010. dec. 26. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!