Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őrületbe kerget a szomszéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrületbe kerget a szomszéd csaj a szerelmével, már totál elegem van belőle, mindent tönkretesz! Nem tudom mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Kb 5 éve költöztünk ebbe az utcába, pont szembe azzal a csajjal, aki általános óta szerelmes belém. Szegény nem egy szép lány, a fiúkat hidegen hagyja. Velem egy korú, nem tudom, volt-e már kapcsolata, de nem vagyok benne egészen biztos. Lassan 4 éve élek párkapcsolatban, amiről ő is tud,hiszen a teraszukról amikor teheti folyamatosan engem figyel.Voltak már dolgai, amivel a barátnőmnél is kihúzta a gyufát, de szegényt sajnáltuk a "sorsa" miatt, így csak százszor mondtuk el hogy szakadjon le rólunk, rólam. Durvább húzásai közé tartozott, hogy amikor nyáron nem álltam be a kocsimmal a garázsba, reggel arra keltem, hogy szépen lemosta(fogalmam sincsen, hogy mikor) és műhóval talán, vagy valamivel ráírta hogy szeretlek...és mindent megadnék érted, és kipingálta csini kis szivecskékkel. Akkor átmentem hozzá, és mivel ezt megtettem, azt hitte bejött a terve, és berángott, meg akart etetni, aztán elkezdett vetkőztetni, esküszöm, majdnem hogy sírva rohantam haza. 24.-én meg elmentem a barátnőmért. Már 9 óra után indultam alapból, szóval későn is értünk vissza. Egyenesen mentünk a szobámba, amikor meg leült az ágyamra, felpattant belőle a szomszéd csaj.Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mégis hogyan, és mikor jutott be a szobámba, de a barátnőm persze azt hitte, így akarok vele szakítani, így aztán fogta magát és kirohant a vasútállomásra, azóta meg lehetetlenség elérni. Én nem tudom, mit csináljak ezzel a lánnyal.Sajnálom is, hogy ennyire szeret, és ennyire nem szereti senki, de nem tudok mit tenni, milliószor mondtam el neki, hogy nálam semmi esélye, sőt, még egyszer amikor találkoztunk egy discoban össze is akartam boronálni egy gyerekkel, de ő közölte vele, hogy velem jár.Hát ezek után fogalmam sincs. Sikeresen "tönkretett" mindent,és még százszor elmondtam neki a tényeket, de lehet meg sem hallja. Előre is köszönöm!
2010. dec. 26. 15:25
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Sajnálom:(
2010. dec. 26. 16:00
 12/30 anonim ***** válasza:

Bakker! Van egy barátnőm, neki és a férjének is van egy rajongója, azzal a különbséggel, hogy ők emeletes házban laknak, kicsit túl a negyvenen, és már több mint öt éve élnek így..

Ne reagálj semmire az égvilágon vele kapcsolatban. Jobbat nem tudok mondani.

2010. dec. 26. 16:01
 13/30 anonim ***** válasza:
Hát... Ez van. Szóval, bármit is teszel, feljelentés, meg bírósági dolgot ne tegyél. Azzal egy életre megnyomoríthatod. Lehet ki kellene találni valami taktikát.. Hogy mondjuk minden pénteken találkoztok, de akkor addig ne keressen...
2010. dec. 26. 16:02
 14/30 anonim ***** válasza:
A nem reagálás sem jó. Hiszen, ha nem reagál, akkor annál jobban fog "küzdeni", felhívni a figyelmét magára.
2010. dec. 26. 16:03
 15/30 A kérdező kommentje:

Ez így van, ahogy az utolsó írta.

Nyáron elmentünk külföldre nyaralni, 10 napra, 10 szerelmes levél várt otthon, 20 sms-s 3 e-mail...stb. Nem tudta, hol vagyok...

2010. dec. 26. 16:05
 16/30 anonim ***** válasza:
Na, mondom, olyan, mint én. Nem vagyok büszke rá, de én is így vagyok összerakva, csak fickóban. Nem tudok megoldást. Nálam az szokott lenni a megoldás, visszagondolva, hogy hagyni sok mindent. Beszélgetés, stb... Kérj Tőle szívességeket, vagy dolgokat, hogy tegyen meg Érted (mármint, most ne használd ki, csak ilyen mondvacsináltakat). Nekem már az is elég volt, ha tudtam, segítek.
2010. dec. 26. 16:09
 17/30 A kérdező kommentje:
Ez a barátnőm miatt lehetetlen...illetve, fogalmam sincs, van-e egyáltalán barátnőm...Lehet a tegnap előtti után lehetséges lesz...
2010. dec. 26. 16:13
 18/30 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írhatsz privit, aztán megbeszélhetjük. Bár nem tudom, milyen tanácsot adhatnék még.
2010. dec. 26. 16:43
 19/30 anonim ***** válasza:
Az anyjának azért elmondhatnád, hogy nem jöttetek össze, hátha ő megértené.
2010. dec. 26. 17:08
 20/30 anonim ***** válasza:
Őt kérdezd meg, mit tehetnél, hogy békén hagyjon, vagy ábrándítsd ki, ha kideríted, mit szeret benned.
2010. dec. 26. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!