Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz szól: miután sittre juttattátok a pasitokat, és, nemsoká szabadul, nem féltek a bosszútól?
Figyelt kérdés
volt már ilyen lány, aki valakit sittre juttatott? és tudta, hogy nemsoká szabadul? nem féltetek a bosszútól? haverom szabadul, és attól tartok, excsajának lőttek...2010. dec. 26. 12:41
1/14 anonim válasza:
még nem volt ilyen...remélem nem is lesz:D
én nagyon fosnék tőle xd:D
3/14 anonim válasza:
Ha sittre került, megérdemelte. Nem voltam ilyen helyzetben, de ha a közelembe jönne, azonnal hívnám a rendőröket, esetleg már előre szereznék olyan barátokat, akiknek a védelmére számíthatok.
4/14 A kérdező kommentje:
és ha CSAK NEKTEK köszönhetően jutott sittre? mondjuk rávertetek valami balhét? na akkor mit gondoltok?
2010. dec. 26. 12:44
6/14 A kérdező kommentje:
gyáva???
2010. dec. 26. 12:49
7/14 anonim válasza:
hát, ha csak nekem köszönhető és meg akarna támadni ezek után, akkor is hívnám a rendőröket és feljelenteném szépen. amúgy ha képes megtámadni a barátnőjét, akkor meg is érdemelte, hogy börtönben rohadt.
8/14 anonim válasza:
Nem igazán tudom sajnálni. A buta ribik csak az erőszakos és bűnöző pasikat látják meg, aki tisztes életmódot folytat, az lúzer a szemükben (nem egy ismerősöm járt már így). Aztán majd ott maradnak 3x évesen 6 gyerekkel egymaguk. Aki hülye, az megérdemli a sorsát.
9/14 szamóca. válasza:
Nemtomi: ezzel nem tudok egyet érteni.nagyon sok esetben először a srácról nem mondanád meg hogy mi lesz belőle...az emberek képesek telesen kifordulni önmagukból, és ez nem választás kérdése.
kérdező: csak és kizárólag nagyon súlyos bűncselekmény miatt juttatnám börtönbe a pasim/exem/akárkit. nálam csak az számít bűncselekménynek ami más embert veszélyeztet, testi sértés gyilkosság ilyesmi. másrészt lenne anyi ezsem hogy kérjek tanuvdelmet.... vszinü el tudnánk ugy intézni h a srác ne tudja hogy én dobtam fel, másrészt sokáig ülne... de persze ha nem sikerül félnék. költözés, minimum.
10/14 Cleptomaniac válasza:
Szerinted ha van egy olyan csaj, aki börtönbe juttatja az ártatlan pasiját, nem gondoskodik időben védelemről? Pasi közel megy hozzá, csaj feljelenti, mehet vissza a börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!