Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejön az ilyen lány?
Figyelt kérdés
hát közepéig érő kékesfekete haj(egyépként festve van amúgy sötétbarna), sötétbarna szemek, középsúlyú, 166cm.... ?2010. dec. 26. 01:01
2/19 A kérdező kommentje:
az arc a haj hosszával eggyüt arányos
2010. dec. 26. 01:05
3/19 anonim válasza:
nem...
De fénykép alapján szerintem, ha szimpi arca van, lehet, hogy meggondolnám...
5/19 anonim válasza:
Neked bejön a barna hajú, barna szemű 173 cm fiúban? Akkor választ kapsz a kérdésedre:) ha külsővel jösz ez édes kevés, ha belsővel az sehol nincs benne. Jobb kérdés?
6/19 A kérdező kommentje:
aki meg akar nézni képen az küldjön magáról képet priviben vagy irjon és akk én is küldök képet!! (de csak normális emberek) és egyáltalán nem vagyok lóarcú!!!
2010. dec. 26. 01:22
7/19 anonim válasza:
kékesfekete haj??? jajjj... meg az én 187 cm-hez pöttyet alacsony is lennél... szóval szerény személyemnek, sajnos azt kell hogy mondjam nem jössz be
10/19 blex válasza:
pont beletrafáltál! nálam csak a 166 centis barna szemű lányok jöhetnek szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!