Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az előnye, és mi a hátránya ha a pároddal egy iskolába jártok?
Nem jó. Csak azt mondom, ne. Sulitárssal SE.
Mert kb. majdnem minden nap látni fogod szakítás után.
előnye: minden hétköznap találkoztok a szünetben
hátránya: szakítás után szar lehet minden nap látni
Hát nekünk nem valami jó.
Mondjuk nálunk elég nagy a korkülönbség.Én 14 vagyok,ő meg 20.Most fog végezni a 14. évfolyammal.
Igazából rossz,mert szünetekben rohanni kell,néha látjuk egymást akkor csók meg minden...utána nehéz órára menni.Tanárok megszólnak.Valami van velem akkor rögtön:Majd szólok xy-nak hogy neveljen meg.
És a többi.
Nem csak a suli társam, hanem osztálytársam is. Ugyan az elején az osztálytársaink piszkáltak, de már nem, és bármi van, a közelemben tudhatom. Jó, mert mindennap találkozunk, és csak hétvégén vagyunk együtt.
Nem bírnám, ki ha másik suliba járna. Csak folyton aggódnák, hogy minden rendbe van-e. Ez az első szerelem az életembe és ő is szeret.
L/15
Nekem jó hogy egy suliba járunk. Én 9.-es vagyok ő 11.-es.
Szünetekbe együtt lehetünk, tudom mi van vele stb.
Annyiból rossz hogy tanárok nem jó szemmel nézik, ha csak öleljük is egymást.
Annyiból pedig tényleg rossz, mint ahogy előttem írták hogy ha szakítanánk, minden nap látnám :S
Ez elég egyszerű:
Azért jó, mert bármikor láthatod.
Azért rossz, mert bármikor láthatod.
Ha pesszimista f@sz akarsz lenni, akkor azt is mondhatod hogy azért rossz, mert majd szakítás után rossz lesz látni, de az már alapból rossz, ha valaki azon töri a fejét hogy lesz majd szakítás és mi lesz utána.
Maximum igazából szerintem azért rossz, mert ha túl sokat vagytok együtt iskolában is és iskola után is, akkor akármennyire is dúl a szerelem, egy idő után rá lehet unni a másikra, magyarul szinte bele lehet fulladni a szerelembe, a másik társaságába. Ha iskolatársak vagytok, az a legjobb ha iskolában keveset találkoztok, beszéltek.
Ez csak egy tanács, ami tapasztalatból mondom, hogy rám érvényes, viszont gondolkozz el azon, hogy veled ilyenek előfordulhatnának-e, akármennyire is irreálisnak tűnhet akár.
mi is így vagyunk.
ő 18/F én 16/L
előnye: mindig vele lehetsz(:
hátránya:nincs
szerintem szakítás után is jó látni a másikat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!