Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az értelmes férfiak? :S
Nem hiszem el,hogy nem lehet találni komoly férfit.
Akit nem csak a buli,csajok,piálás érdekli.Én szívesebben vagyok vele,mint egy kocsmában ahol mindenki cigizik iszik és undorítóbbnál undorítóbb dolgokat művelnek a kis qrvák.vagy épp sétálnánk v bármi más....
És most válaszolók tömege,azt fogja hinni,h azért mert ilyen vagyok,de egy szép értelmes lány is tud ilyen lenni....Már kétlem,h van igaz szerelem.
mint mondtam nem.....nem a külső számít..persze a külső megfog belső megtart,de nincs ideállom!
Ilyen lányokat hol találhatsz hmm én azt nem tudom :) én Miskolci vagyok.
Én kinőttem már a beb@szunk, és partyzunk korból (és itt a sport, ami mindennél fontosabb), ha jól nézel ki, akkor privátban küldhetsz képet...
20/F
"A kérdező kommentje:
mint mondtam nem.....nem a külső számít..persze a külső megfog belső megtart,de nincs ideállom!"
De mi van, ha a külső nem fog meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!