Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az értelmes férfiak? :S
Nem hiszem el,hogy nem lehet találni komoly férfit.
Akit nem csak a buli,csajok,piálás érdekli.Én szívesebben vagyok vele,mint egy kocsmában ahol mindenki cigizik iszik és undorítóbbnál undorítóbb dolgokat művelnek a kis qrvák.vagy épp sétálnánk v bármi más....
És most válaszolók tömege,azt fogja hinni,h azért mert ilyen vagyok,de egy szép értelmes lány is tud ilyen lenni....Már kétlem,h van igaz szerelem.
én nem cigizem nem drogozom nem iszom. nem kavarok mindenkivel..
17/f
Hogyne lenne igaz szerelem!
Nálunk a kocsmától 20 méterre van a temető, na oda járnak a 14 éves kislányok oboázni meg kefélni.
Van kivel, ösztönlény az összes.
Én zalai vagyok. Te?
én érettnek mondom magam de attól még szeretek kikapcsolódni, meginni pár sört a haverokkal lazítani, pláne amikor sokat kell dolgoznom... nem feltétlenül kell rosszat gondolni arról aki 2 hetente megiszik valamit haverokkal lazításképpen és egy jót beszélgetnek, nevetgélnek
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!