Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác ép csak randizgatunk és egy elég drága ajándékkal lepett meg nekem ez kicsit furcsa mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Egy arany gyűrűr 3 hatalmas értékes kővel.2010. dec. 24. 23:48
11/15 anonim válasza:
Talán úgy érzi, hogy a drága ajándékokon és a pénzen kívül nem tud semmi mást nyújtani.
12/15 anonim válasza:
De kell más valami is? A lányok 100%-ának, a nők 50-60%-ának pont elég ennyi.
13/15 anonim válasza:
A magam részéről inkább zavarba jövök ilyesmitől, mint örülök neki. Egyszer volt egy srác, aki mindig ékszerekkel jött ünnepekre, szintén pár hónapi randizás után is már, és fura volt. Nekem mindig az az érzésem, hogy meg akarnak venni kilóra...
14/15 anonim válasza:
Pontosan Palm. Ráadásul ha minden csipp-csupp dologra ékszereket vesz, akkor a komolyabb dolgokra, ünnepekre mit fog? Mivel elértéktelenedik a sok ékszer. Sőt, aki állandóan ajándékozgat, az egy idő után komolytalanná válik, unalmassá is, ráadásul elértéktelenedik maga az ember is.
15/15 A kérdező kommentje:
Ha nekem ennyi kellene a szerelemhez örülnék és fel sem tettem volna ezt a kérdést nem furcsálnám...
2010. dec. 27. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!