Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek még engem szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még engem szeret?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen jártam egy fiúval, fiatalabb volt mint én. Vége lett,ez hosszú történet lenne. Az a lényege hogy mindenkinek elmondja hogy én már soha nem kellenék neki, (hozzáteszem én szakítottam vele) vissza akartam kérni tőle egy fotót amin én vagyok rajta, azt mondta nem adja vissza mert az az övé marad. Szerintetek azért csinálja hogy idegesítsen vagy azért mert még tényleg szeret? (Megjegyzés: én voltam az első barátnője és úgy vettem észre nagyon szeretett.)
2010. dec. 24. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az az övé
2010. dec. 24. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert még szeret. :)
2010. dec. 24. 21:54
 3/7 Moszuke ***** válasza:

én sem kaptam vissza a szalagavatós képem az exemtől...

csak hosszas könyörgés után.. aztán amikkor visszaadta nagy nehezen akkor már nem úgy nézett ki mint régen.. pedig ugyanolyan volt..de még sem... össszegyűrtem...pedig azt a képet szerettem.... ezzel egyben tovább is léptem a kapcsolaton..:)

érdekes volt.

2010. dec. 24. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
lehet h szeret, de lehet más oka is annak, hogy nem adta vissza a fényképet
2010. dec. 24. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért kellene visszaadnia ???? Ha az övé akkor az övé... ezt már lesheted.....
2010. dec. 24. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle. Illetve kérd meg, hogy egy másolatot csináltasson ha neked nincs belőle.
2010. dec. 24. 22:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy amit neki adok ajándék az persze hogy az övé, na de egy fotót szerintem nem illetlenség elkérni. Ja, azt hozzátenném hogy amikor együtt voltunk akkor nem én adtam neki ezt a fotót hanem egy expasimmal nagyon jóba lettek és tőle vette el egyszer a szekrény polcáról. Szóval ő sem volt éppen egy fair ember. Ráadásul azt a képet eléggé szeretem és nincs belőle nekem még egy.
2010. dec. 25. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!