Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rájött hogy szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akit nagyon szeretek/szerettem (már nem tudom).

Na szóval ő eddig nem hiszem hogy szerelmes volt belém, de tudta hogy én igen, rengeteget törődtem vele meg minden.

Most összejött a volt pasijával és ez rosszul esett nekem, és már inkább úgy nézek rá mint barátra mert nem ez az első eset hogy ezzel a sráccal kavart és fájdalmat okozott vele.

Most meg mivel ő is látja hogy az érdeklődésem hanyatlik, bár most is rengeteget beszélek vele telefonon, szóvátette hogy más mint régen hogy már nem is vagyok belé szerelmes és ez neki fáj.

Meg kérdeztem tőle hogy "tényleg csak barátságot éreztél irántam" de erre nem válaszolt hanem azt moindta mennie kell majd beszélünk. Nem sértődött meg csak nem akart rá válaszolni.

Szerintetek?

2010. dec. 24. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy csak fáj neki, hogy már nem legyezed az önbizalmát az udvarlásoddal, de az is lehet, hogy tényleg kezd felébredni benne valami irántad. csak akkor tudhatod meg, ha téged akar majd a másik helyett:)
2010. dec. 24. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Jól csinálod, talán ezzel fogod meghódítani.
2010. dec. 24. 22:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még. :D
2010. dec. 25. 12:28
 4/7 anonim válasza:
Amugy lehet van benne valami, szerintem beszélj vele ugyanígy de érezze, hogy már nem annyira vagy érte oda. És akkor majd meglátod, hogy te kellesz-e neki!? Vagy a másik módszer, hogy(majd ha Ő felhív) megkérdezed a beszélgetés után, hogy nem-e lehetne köztünk több persze egy idő után..! De egy a lényeg, hogy ne tedd le a telefont ( pl : Most mennem kell szia!, és közbe nem is kell menned) várd meg mig beszél!Remélem segíthettem!
2010. dec. 26. 13:28
 5/7 anonim válasza:
Szerintem csak azért esik neki rosszul mert jót tesz az egojának hogy ő tetszik egy srácnak. Miért lenne együtt a pasijával ha beléd lenne szerelmes ?
2010. dec. 26. 14:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Már nincs együtt vele XD Összevesztek és szakítottak és azt mondta nem érdeklni többé, csak az a baj hogy én ezt hallottam már számtalanszor.
2010. dec. 26. 18:34
 7/7 anonim válasza:

szerintem igaza van az utolsó írónak... meg ha a lánynak egy cseppet is teccel, akkor már szerintem rég tudata volna veled... és nem futott volna mindig vissza másik fiú hoz.

Vagy pedig csak arra használ téged hogy féltékenyé tegye azt a másik fiút hogy körbe ugrálod ő-tett.

sajnos vannak ilyenek =((( ....

2011. jan. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!