Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rájött hogy szerelmes belém?
Van egy csaj akit nagyon szeretek/szerettem (már nem tudom).
Na szóval ő eddig nem hiszem hogy szerelmes volt belém, de tudta hogy én igen, rengeteget törődtem vele meg minden.
Most összejött a volt pasijával és ez rosszul esett nekem, és már inkább úgy nézek rá mint barátra mert nem ez az első eset hogy ezzel a sráccal kavart és fájdalmat okozott vele.
Most meg mivel ő is látja hogy az érdeklődésem hanyatlik, bár most is rengeteget beszélek vele telefonon, szóvátette hogy más mint régen hogy már nem is vagyok belé szerelmes és ez neki fáj.
Meg kérdeztem tőle hogy "tényleg csak barátságot éreztél irántam" de erre nem válaszolt hanem azt moindta mennie kell majd beszélünk. Nem sértődött meg csak nem akart rá válaszolni.
Szerintetek?
szerintem igaza van az utolsó írónak... meg ha a lánynak egy cseppet is teccel, akkor már szerintem rég tudata volna veled... és nem futott volna mindig vissza másik fiú hoz.
Vagy pedig csak arra használ téged hogy féltékenyé tegye azt a másik fiút hogy körbe ugrálod ő-tett.
sajnos vannak ilyenek =((( ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!