Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szeret még a volt barátom? Mit akar?
Most lesz 2hónapja, hogy szakított velem a barátom a sok veszekedés miatt. Majdnem 2évig voltunk együtt. Azonban múlt héten pénteken voltam bulizni, netre feltettem a képeket, gondolom látta és rám írt,hogy: lehet kinevetem és szánalmasnak fogom tartani, meg hogy magát sem érti, de idegesíti,hogy bulizni járok. Lehet azért idegesíti mert már túl tettem magam rajta, és neki nehezebben megy. Aztán felvilágosítottam,hogy ő dobott, én még egyáltalán nem felejtettem el, nem tettem túl magam rajta,és megmondtam neki őszintén,hogy szoktam érte sírni, mert hiányzik és minden nap eszembe jut. Erre mondta, hogy neki is mindig,mindenről eszébe jutok.
Ezután megkérdeztem, hogy lett e volna értelme,ha visszakönyörgöm? Erre írta, hogy nemtudja, mert szerinte ott folytatnánk ahol abbahagytuk,veszekedésekkel. Ezután irta,hogy ő nem szeretne kapcsolatot, elvan magába, megha véletlen egyszer újra kezdenénk ő csak attól félne,hogy újra veszekednénk.
A szívem szakad meg,hogy azóta néhanapján beszélgetünk, mert én még szeretem és hiányzik.
Ma is beszélgettünk, és megkérdeztem, hogy érdeklem e még? és mondta,hogy: úgy mint régen már nem,csak úgy mint barát. Meg írta, hogy neki is ugyan olyan szar. De mondom mi szar, ha te dobtál, mert már nem úgy szerettél mint régen,és elöbb irtad,hogy már nem érdekellek? Erre írta hogy: azt hajtogatja magába,hogy nem akar tőlem többet barátságnál, de a szíve mélyén szenved.
Akinek eddig ezt elmeséltem, mind azt mondta, hogy szerintük még szeret, és hiányzok neki. De ezzel csak magát meg a szívét veri át,ha nem mondja el nekem.
Szerintetek szeret még, mit tegyek?
12:48-as!!
Hogyan engeszteljem ki? Adnál nekem tippeket? köszönöm.
bocsi, hogy későn válaszolok, remélem még nem késő.
először is próbálj a közelében lenni, hogy lásson. Ne tudjon elfelejteni, nem is muszáj beszélned vele, csak lásson! Néha keresd fel, érdeklődj utána (hogy van? mi van vele?) de ne úgy, hogy nem tudnál élni nélküle meg hasonlók, mindenképp legyél hozzá kedves és mosolyogj, ragyogj!! Csípd ki magad, mert ilyenkor a férfinak nagyon hiányzik a szex (is), de ne legyél túl kihívó sem, ja és semmiképp se kavarj más srácokkal, de azért mutatkozz velük, de csak barátilag, hogy lássa a srác, hogy hűséges vagy hozzá. Próbáld vele még finoman éreztetni, hogy hiányzik és, hogy képes lennél a változásra vagy már meg is változtál, így menni fog szerintem, sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!