Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Van egy fiú egy évvel fiatalabb nála gyerekkori barátom, nagyon tetszik nekem még mindig mert régebben jártunk de végül is nem volt lényeges.
Most szakított az osztálytársammal és nem tudom hogy próbáljuk e meg újra.
Nagyon tetszik nekem de nem merem megkérdezni mit érez irántam mert ha esetleg nem akkor lehet hogy a barátságunknak is annyi. Gyerekkori barátság ezért nem szeretném feladni.
Lécci segítsetek!!!!!!
2010. dec. 24. 10:57
1/2 anonim válasza:
szerintem egy barátság fontosabb mit egy kapcsolat amink vége lesz viszon ha már gyerekkorotoktól kedzve barátok vagyok akkor az nem fog elmúni egy hamar!
2/2 anonim válasza:
szerintem a barátság nem fotosabb a kapcsolatnál, a szerelmem ezerszer fontosabb bármelyik barátomnál
a szerelmed lehet egyben a barátod is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!