Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egy lánynak egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy lánynak egyszerre három pasija?

Figyelt kérdés

Egy bombázóról van szó. Nagyon úgy tűnik, hogy három fiúval jár egyszerre, ebből kettő az osztálytársa, a harmadik cigány - ismétlem, nekem csak úgy tűnik, azért nem vagyok benne biztos. Csak azt láttam, hogy simogatják egymást, és karöltve sétálnak. Jól van, egy még oké, kettő is még elmegy (ha véletlenül az egyik megbetegedne), no de három!?

NEM ribanc, szajha vagy efféle, az biztos, annyira azért ismerem.

2010. dec. 24. 08:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%

Egy lánynak nem lehet 3 pasija! Ez tény!

DE

egy kurv@nak lehet 3 pasija. Erről többet nem is érdemes többet beszélni, ráadásul cigánykurv@. :D

2010. dec. 27. 17:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Lehet, csak egymásról ne tudjanak soha.
2010. dec. 27. 17:52
 23/25 anonim ***** válasza:
60%
ha az a nő akinek 3 pasija van ribi akkor az a fickó akinek 3 nője van himringyó nem alfahím az életben sem szokták tiszteletben tartani őket csak a többi hímringyó nyugi csajok! De ezért sztem még egy nő se ribi és a fickók meg kutyák
2010. dec. 27. 18:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem kell ide ez a bullshit szöveg.

Akinek több csaja van szimultán, az az alfahím. Akinek több pasija van szimultán, az a kurv@. Mind a kettő a társadalom fertője/selejtje, az esetek 90%ban semmi hazsnosat nem tesznek társadalmunknak egész életükben...

Lehet lepontozni, nem érdekel, én csak a szilárd tényeket közlöm.

2010. dec. 28. 11:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem értem mit nyafognak a csajok, fordítva sem állja meg magát a kérdés, és az tökmindegy, hogy kit, hogyan hívnak emiatt...
2011. jan. 14. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!