Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egy lánynak egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy lánynak egyszerre három pasija?

Figyelt kérdés

Egy bombázóról van szó. Nagyon úgy tűnik, hogy három fiúval jár egyszerre, ebből kettő az osztálytársa, a harmadik cigány - ismétlem, nekem csak úgy tűnik, azért nem vagyok benne biztos. Csak azt láttam, hogy simogatják egymást, és karöltve sétálnak. Jól van, egy még oké, kettő is még elmegy (ha véletlenül az egyik megbetegedne), no de három!?

NEM ribanc, szajha vagy efféle, az biztos, annyira azért ismerem.

2010. dec. 24. 08:49
1 2 3
 11/25 sasna ***** válasza:
60%
én meg a hisztis, aki amiatt " hisztizik ", mert a pasim velem nem akar szórakozni menni, de a haverjaival igen..
2010. dec. 24. 11:02
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet

sasna hany eves vagy?

2010. dec. 24. 12:04
 13/25 sasna ***** válasza:
60%
most az miért lényeg? jön a leosztás, h jajj, mert éretlen, hulye p.csa vok.. esetleg még le is r.bancoztok? ok nélkül, persze.. csak el vagyok keseredve, ez minden.. :(
2010. dec. 24. 12:06
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Egyszerüen egy ribanc, azért kever többel.
2010. dec. 24. 12:53
 15/25 A kérdező kommentje:
Csak gondolkozzatok el a dolgon! Ha mégsem ribanc (jól van, szerintetek az, de TÉTELEZZÜK FEL, hogy mégsem), akkor miért lehet három pasija?
2010. dec. 24. 19:06
 16/25 anonim válasza:
75%
Úrinő 3 pasi alatt nem kezd párkapcsolatot!!!
2010. dec. 27. 15:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet három pasija, de még több is, viszont kedves kérdező!

Ha szerinted nem ribanc, akkor mégis mi a tö*öm? :D

Megáll az ész...

Idiotiddeltoid biztos...

Abszurd

2010. dec. 27. 16:13
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nagyon szép komolyan

Az itt lévő pasiknak minden lány/nő ribanc, ha akár több vasat tart a tűzben, ha egynél több pasival bújt ágyba, ha volt egyéjszakás kalandja,..,...érdekes

Fordított esetben természetesen a pasi egy alfahím.

Ha szexualításról van szó, a férfinak mindent szabad, a nőnek meg semmit. érdekes elgondolásai vannak egyes embereknek...

2010. dec. 27. 16:38
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de csak ha te vagy a cigány, különben gáz!
2010. dec. 27. 16:51
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem h jarnak..csak ismerkednek...aztan a vegen eldonti kivel lesz komllyabban..biztos meg em tud valasztani..
2010. dec. 27. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!