Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
18 éves vagyok van egy 14-15 éves lány aki nagyon tetszik és jófej is, neten irtam neki de akkor visszautasított aztán nem is irt vissza többet jó lezártam eddig oké. Aztán teljesen véletlenül találkoztam vele egyszer egy bulin, és ott mégjobban megtetszett, rákérdeztem hogy nem e gondolta e meg magát nemet mondott, akkor is hagytam de azóta sokat gondolok rá, utóbbi időben megint írtam rá nem bírtam ki hogy ne írjak. Mostmár visszaír sokat beszélünk de nagyon szeretnék összejönni vele és ez nem megy személyes találkozás nélkül.2010. dec. 23. 23:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá megint.
sok szerencsét:D
Ha a csaj is akar valamit akkor minden simán fog menni.
2/4 Rendesfiú/19 válasza:
Talán a barátnőitől meg kéne kérdezned, hogy mondott e nekik rólad valamit. Vagy kérdezd meg, hogy milyen az a fiú, aki neki kellene. És akkor tudni fogod, hogy mi nincs meg benned ,vagy esetleg min változtass ahhoz, hogy összejöjj vele. Amúgy a 14-15 éves lányok főként külső alapján döntenek. Na meg hogy legyél 4-5 évvel idősebb:D
3/4 Funktasztikus válasza:
3om a magyar igazság igaz 2x elutasitott...nem hiszem hogy 3adjára más lesz de ha neked jobb próbáld meg:D
4/4 A kérdező kommentje:
megispróbáltam
2010. dec. 24. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!