Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem velem akar szilveszterezni. Vélemény?

Figyelt kérdés
már több, mint egy éve együtt vagyunk. nagyon megbántott ezzel. most jelentette be.
2010. dec. 23. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar,bár nekem így nem jelentette ki.A mi esetünkben miattam nem szilveszterezünk együtt.Ő a korábbi barátaival lesz majd(akik már az én társaságom is),én pedig megyek az én régi társaságomhoz,akiket már nagyon rég nem láttam.Megértette és elfogadta,hogy ők is fontosak azért nekem és mivel egész évben alig láttam őket,ezért nincs semmi kifogása.Habár nem szereti őket és nem is örül neki annyira,mivel a volt barátom is köztük van.:)

22N

2010. dec. 24. 00:11
 12/15 anonim ***** válasza:
én teljesen ki lennék borulva, hisztiznék meg minden, hogy mi baja van velem, hogy gondolja ezt, biztos szakítani fog velem! :S de én sajnos túlreagálok mindent és fölöslegesen aggódom minden apró dolgon : (
2010. dec. 24. 00:34
 13/15 sasna ***** válasza:
ha nem akar veled lenni, és azt csak ugy kitalalja, az nem normalis 1 kapcs. ban..
2010. dec. 24. 00:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Sztem hülyére akarja inni magát a haverjaival :D

f17

2010. dec. 24. 01:25
 15/15 anonim ***** válasza:

fura

mi együtt szilveszterezünk az ő barátaival munkatársával

méghozzá a barát lakásán

főzünk, forraltborozunk, miegymás :)

2010. dec. 24. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!