Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-Lányok! Mit gondoltok erről?
Már régóta szeretném befestetni a hajam szőkére..csak valamiért sosem jutottam el odáig..
most viszont már elszeretnék menni fodrászhoz, de a párom nem engedi hogy szőke legyek.. azt mondja a szőke szín k*rvás.és hogy ő igy szeret ahogy vagyok..
Azzal zsarol,hogy akkor ő levágatja a haját kopaszra..
én nem szeretném,hogy levágassa,mert nem állna jól neki..:S
Fiúk? Ti se engednétek,hogy a barátnőtök befestesse a haját?
Lányok? Ti mit szólnátok hozzá? befestenétek vagy nem?
én:16/L
Ő:18/F
Én megbarátkoznék a gondolattal. De ez egyértelmű. A barátnőm nem a tulajdonom és én úgy szeretem őt ahogy van. Ha ő épp máshogy szeretne kinézni, mert szerinte az jól állna neki meg szeretné amúgy is kipróbálni akkor én nem lennék ennek az elrontója. A barátod még gyerek.
Az én barátom barátnője mindig nyaggat, hogy miért viszem bele az ő drága barátját ilyen olyan hóbortokba... Például rózsaszín cucc, zselé a hajon, normális hátizsák nem ilyen gerincferdítős divatcucc stb.stb. Sőt a haj és a szőrzet növesztés is az én hibám miatt kezdődött el, de hát na. Szóval nem te vagy az egyetlen, aki találkozott ilyen, párok közti, külső tulajdonság változtatás miatt kialakuló konfliktussal.
Ui.: Ki tudja, hogy tényleg levágatja -e a haját kopaszra.. Hehe. Amúgy is ha tényleg nem állna neki jól akkor majd úgy is megnöveszti mert a suliban szét oltják miatta a fejét és az ilyen emberek akik ennyire dacosak még nem bírják az ilyen atrocitásokat elviselni!
Világosbarna az eredeti hajszínem..
és ilyen szőkét szeretnék:
Nekem se esik jól,hogy zsarolgat..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!