Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek a hiányérzettel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a hiányérzettel?

Figyelt kérdés

Szakított a párom pár napja. Azt hittem, túlteszem magam rajta. Pár napig ment is. De újra és újra rámtör a sírógörcs. 3 hete nem láttam és nagyon hiányzik. Állandóan beugranak az emlékképek és megállíthatatlanul folynak a könnyeim. Nem tudom elterelni a gondolataim.

Nagyon egyedül vagyok :( Senki nem áll mellettem, se család, se barátok. Ráadásul nincs munkám se, ami elterelné a gondolataim :(

Néha rám ír MSN-en, küld sms-t. De ez kevés. Hiányzik a kedvessége, odaadása, törődése, az hogy hozzábújjak, megcsókoljon, szeretgessen, simogasson... Az is rossz érzés, hogy én nem adhatom neki mindazt a szeretetet, amit iránta érzek. Ő csak mondogatja, hogy sajnálja a dolgot, de nem akarja most ezt a kapcsolatot. Majd talán később...

Ő volt a 2. kapcsolatom, 4 hónap után neki adtam a szüzességem is. Majd 1 hónapra rá kidobott :( Ezt is nehezen tudom feldolgozni, bár 23 éves vagyok. Tudom, hogy nem lehet már visszacsinálni, de ez is nagyon bánt :(

2009. jan. 24. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy ez történt. Nekem is volt egy hasonló se veled se nélküled kapcsolat, ott igaz nem került a szüzességembe.

Ritkán viszonozta a szeretetem, és tudtam, hogy belehalok a szakításba, de én mondtam meg neki, hogy ez nem lesz jó, hagyjuk. Ő beleegyezett hasonló dumával, hogy nincs ideje, most kiéli magát (22 évesen), suli, hobbik, haverok.

Utána jött a sírás, panaszkodás, reménykedések,mi lenne ha gondolatok, álmok, hogy visszajön, stb.

Szintén sms-ek, msn-en azért mindig megkérdezte hogy jól vagyok-e, meg hogy elmehetnénk bulizni vhova, meg hogy más volt minden amikor jártunk.

Aztán egyszer úgy döntöttem hogy ebből elég volt. Msnen tiltás/törlés, eljártam ide-oda, tanultam rendesen, néha visszaestem ,és iwiwen megnéztem, hogy van-e nője, stb.

Lényeg az volt, hogy nyitott lettem más pasik felé is, jöttek más pofára esések, hogy elkérték a számom, de nem hívtak fel, meg ilyenek, de ezek elfeledteték velem a szakítás fájdalmát. Mire kigyógyultam belőle rendesen (5 hónap kb), addigra jött egy fiú, akivel már lassan 1 éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és szöges ellentéte a volt barátomnak. IMÁDOM. És tudod úgy vagyok vele, hogy megérte a szenvedést.

Annyit tudok mondnai, hogy kösd le magad, és ismerkedj, bulikban, buszmegállóban, suliban, chaten, iwiwen, akárhol. Nem kell egyből kapcsolat, csak, hogy érzed, tetszel másoknak is és érétkeés vagy.

Hidd el, ugyanolyan nem fog jönni, de ez a lényeg, Neked más kell, nem olyan mint a volt barátod!

Drukkolok!

2009. jan. 24. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mindenki túlesik egy-két ilyen nehéz szakításon!Nekem is volt hozzá "szerncsém"!1 évig reménykedtem,minden nap bőgtem,aztán rájöttem,hogy ez nem mehet így tovább!Összeírtam,hogy milyen tulajdonságai vannak,amik nem igazán tetszettek nekem, amin változtatnia kellene (pl:hogy nem törődött velem annyit,amennyire én vágytam), átgondoltam,hogy miért szakított velem, ezzel együtt azt is,hogy min kell változtatnom ahhoz,hogy ez legközelebb ne forduljon elő!Aztán Nekiálltam keresgélni!Kezdetben csak ártatlan kis flörtök voltak (FLÖRTÖK, NEM SZEX VAGY HASONLÓK),amik segítettek visszahozni az önbizalmam, és flörtölés közben nem tudtam az exem miatt siránkozni!Ráadásul sokat jártam bulizni, új barátokat szereztem, elgondolkodtam azon is,hogy mi az,amit régóta szeretnék megtanulni, így nekiálltam táncot tanulni egy egyesületnél!Aztán egyszer csak ráleltem arra a férfire,aki klasszisokkal jobb belső tulajdonságokkal rendelkezik,és meghódítottam!2 éve hihetetlen boldogok vagyunk, már volt szó közös házról, babáról!Ahogy teltek az évek, egyre több dolog eszembe jutott, ami nem volt jó az exemmel,csak mint mondják a szerelem vak!És így utólag visszagondolva, megtapasztalva a jobbat, megköszönöm az életnek,hogy kicsit hagyott szenvedni, mert így azt is jobban tudom,hogy nekem mire van szükségem, és változni is tudtam a jó irányba!Fel a fejjel!Jön majd másik!Sok sikert!!!!
2009. jan. 24. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Ime egy lány (!!!!!!!), aki 23 évesen vesztette el a szüzességét! :)

Jó vagy, Baby :)

És ne sírj!!!!!!!!!!!!!

Osztályfőnököm mondaná: Jegyekért, pasikért sírni nem fogunk! Ez csak 1 pasi. Nő létedre biztos hogy tudsz találni jobb fiúkat is, akik elfogadnak Téged :) - és már nem is fog zavarni, hogy a szüzességed neki adtad :)

2009. jan. 24. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Látom más is átesett hasonlókon mint én.

Fel a fejjel, túl lehet élni, csak ne hagyd hogy a hatalmába kerítsen, lehet hogy kedvesség tőle, hogy irogat, de hidd el, így csak többet fogsz rá gondolni. Zárd ki az életedből, nekem az segített

2009. jan. 24. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

én is azt tudom javasolni, amit az előttem szólók. Zárd ki az életedből, ha nem is végleg, de egy időre. Amíg csak úgy tudsz rá gondolni, mint a volt barátodra, aki hiányzik neked. Tedd egy dobozba a tőle kapott apróságokat, gyűjtsd egy mappába a leveleket, (akár kézzel írottak, akár virtuálisak), dobozolj el mindent, és tedd be a szekrénybe, egy polcra (vagy képzeletbeli polcra). Őrizgesd egy ideig, aztán majd eljön az idő, mikor nem fogod kinyitogatni, csupán nosztalgia szinten fog érdekelni, vagy még úgy sem, és meg fogsz tudni válni tőle. Ez időbe fog telni, lehet, h sok időbe, de hidd el, utána sokkal jobb lesz. Egy szerelmet csak egy mégnagyobb szerelem tud elfeledtetni. Meg hát van az a mondás is, h "Isten elénk hoz sok nem igazit, h ha az igazival találkozunk, igazán értékelni tudjuk"

Azt tanácsolom én is, h keress magadnak új hobbit, barátokat, elfoglaltságot, bulizz, élj, és várj. :) Te sem maradsz egyedül! Én 1 évvel a végleges szakítás után találtam rá a páromra, és most vele boldog vagyok! :)

Ja, még vmi. Én még szűz vagyok, és örülök neki, h nem adtam annak, akinek akartam, mert hamarabb szakítottunk.

Úgyh erre nem tudok neked mit mondani, de biztos ebből is lehet vmi jó.

Sok sikert!

2009. jan. 24. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!Én is nagyon sajnálom,hogy egy ilyen becsületes lánnyal,mint Te,így bántak!

Tudom,hogy nagyon fáj,de van egy örök (és igaz)közmondás:

"Aki megérdemli a könnyeidet,az sohasem fog megsiratni".

Szerintem is az a legjobb,ha lekötöd magad,és bedobozolod az összes olyan holmit,ami rá emlékeztet.És kizárod az életedből.Lépj tovább,és hidd el:egy ilyen rendes lányt,mint Te,ez a pasi nem érdemel meg.

Fel a fejjel,és légy büszke magadra!

u.i.:Pont most hallgattam a Hooliganstől a 'Menj tovább'-ot...

Ne félj,te is megtalálod az Igazit!:)

Sok sikert!

2009. jan. 24. 14:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Sosem jártam bulizni...A lakóhelyemen kocsmán kívül nincs is más. Nameg egyedül nem is mennék sehova.

Eddig az interneten ismerkedtem, de 1x sem lett jó vége :( Nem tudom, ezek után mennyire jó ötlet ott ismerkedni...

2009. jan. 24. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:

én is javarészt interneten ismerkedtem, és a legnagyobb csalódásom is olyan volt, h netről ismertük egymást.

És most végre megint megtaláltam a boldogságot vkivel, akit szintén netről ismerek. Sose add föl!

De ha nem is bulizni, azért emberek közé járj el, és neten se az olyan helyeket szúrd ki magadnak, ahol minden erre élez ki, h szerezz párt. Mint ahogy mondták föntebb is: nem kell belerohanni egy újabb kapcsolatba, most csak élj, és foglalkozz azokkal a dolgokkal, amikre eddig nem jutott elég időd, vagy amikről lemondtál. ;)

2009. jan. 26. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!